Charlie Sheen:

- Jeg var idiotisk slem mot ham

Hollywood-stjernen angrer på sin dårlige oppførsel mot Ashton Kutcher.

SEOGHØR.NO: Da Charlie Sheen (51) fikk sparken fra komiserien «Two and a Half Men» i 2011, etter en langvarig krangel med manusforfatterene og produsentene, var det Ashton Kutcher (38) som erstattet den trøblete stjernen.

Sheen startet kort tid etter å poste en rekke nedsettende Twitter-meldinger om Kutchers innsats i den populære TV-serien.

«Slutt å spy på mitt gamle brilliante show,» skrev han ved en anledning.

I 2014 fikk Ashton nok og tok et oppgjør med Charlie.

- Dude, hold kjeft! Det er nok nå. Det har gått tre år og du håner meg fremdeles på Twitter. Kom igjen, virkelig? sa 38-åringen under en gjesteopptreden på «Jimmy Kimmel Live».

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SPARKEN: I 2011 tok Ashton Kutcher over hovedrollen i den populære TV-serien «Two and a Half Men» fra Charlie Sheen. Foto: NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: I 2011 tok Ashton Kutcher over hovedrollen i den populære TV-serien «Two and a Half Men» fra Charlie Sheen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Truet med bank

Sheen var ikke sen til å svare på uttalelsene.

«Ashton, det er oppfattet. Unnskyld. Du høres ut som meg! Bra jobbet! Beklager, det er min feil, jeg var forbannet over andre ting og tok det ut på deg. Håper alt står bra til», skrev han på Twitter.

Men kort tid etter gjorde han helomvending:

«Hør her Ashton, du ber meg aldri om å holdet kjeft. Aldri! Hvis du noen gang gjør det igjen kommer du til å ende opp på sykehuset!»

Nå kryper den skandaleomsuste TV-stjernen til korset - nok en gang.

- Jeg var idiotisk slem mot Ashton fordi jeg nektet å se realiteten av hvor vanskelig det er å ta over et show. Jeg har vært gjennom det samme selv da jeg overtok for Michael J. Fox i «Spin City» fordi han var for syk til å jobbe. Jeg burde ha vært snillere mot ham, fortalte Sheen da han gjestet «Kyle & Jackie O show» onsdag, ifølge Us Weekly.

Videre fortalte han publikum at de begravde stridsøksen like før jul.

FRITTALENDE: Tidligere har Charlie Sheen også slengt masse dritt om sine to eks-koner Denise Richards og Brooke Mueller på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix.
FRITTALENDE: Tidligere har Charlie Sheen også slengt masse dritt om sine to eks-koner Denise Richards og Brooke Mueller på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg traff ham på en Dodgers-kamp i november og tvang ham til å ta meg i hånda, delte Sheen, og la til at han syntes Kutcher gjorde en bra jobb da komiserien egentlig var på vei nedover.

- Han fikk en vanskelig oppgave, og jeg var mer opptatt av mitt eget ego enn å forstå hvilken kamp han gikk gjennom. Det anger jeg på.

Selve forsoningen med den 13 år yngre skuespilleren beskriver han som ubehagelig.

- Det var pinlig, men jeg fikset det fordi jeg følte med ham. Han trodde jeg skulle skjelle ham ut, men jeg ønsket bare å gi ham en klem.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson: - De har vært separerte siden i sommer