- Jeg var i en tåke etter drapene

Oscar-vinneren snakker for første gang om sin grusomme personlige tragedie.

I SORG: Jennifer Hudson opplevde i 2008 sitt verste mareritt da både hennes mor, bror og nevø ble skutt og drept i Chicago. Foto: AP
I SORG: Jennifer Hudson opplevde i 2008 sitt verste mareritt da både hennes mor, bror og nevø ble skutt og drept i Chicago. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen og filmskuespilleren Jennifer Hudson (28) opplevde i 2008 at både hennes mor, bror og syv år gamle nevø ble myrdet, etter at en mann brøt seg inn huset til hennes søster i Chicago.

Nå har filmstjernen - som i 2006 vant Oscar for sin rolle i filmen «Dreamgirls» for første gang kommentert det personlige marerittet.

Hudson sier i en ny TV-dokumentar at sorgen førte til at hun forsvant inn i en drømmeverden.

- Alt var som i en tåke, det var helt surrealistisk. Det føltes som om jeg var på utsiden av meg selv sier hun til TV-kanalen VH-1 ifølge People.

I de to ukene som fulgte etter at moren Darnell Donnerson, hennes bror Jason og hennes lille nevø Julian King ble funnet døde, unngikk Jennifer all kontakt med omverdenen.

- Jeg oppholdt meg kun i ett rom, hvor bare familie og venner kom inn og ut. Jeg ba til Gud når jeg stod opp og før jeg la meg om kvelden, sier hun.


En tidligre kjæreste av Jennifers søster, William Balfour, ble senere arrestert og tiltalt for alle tre drapene. Han har erklært seg ikke skyldig og venter nå på at saken skal komme opp for retten.

Jennifer Hudson gjorde i 2009 comeback og satser nå for fullt på karrieren og på sin egen sønn David (11 mnd), som hun har sammen med forloveden David Ortunga.

- Det føles som om jeg har levd tre eller fire liv. David minner meg om min nevø, og hjelper meg også å huske på min mor. Jeg minnes henne fordi hun var en utrolig god mamma, sier hun ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Slik mistet jeg 30 kilo