Kate Hudson:

- Jeg var høygravid første gang jeg møtte ham

Kate Hudson hyller sin nye kjæreste med rørende tekst.

FORELSKET: Kate Hudson har funnet lykken med Danny Fujikawa. Nå åpner hun seg om hvordan de møttes. Foto: Charley Gallay / Getty Images / NTB scanpix
FORELSKET: Kate Hudson har funnet lykken med Danny Fujikawa. Nå åpner hun seg om hvordan de møttes. Foto: Charley Gallay / Getty Images / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespiller Kate Hudson er for tiden stormforelsket i musikeren Danny Fujikawa. Selv om de ble observert sammen for første gang i mai, har forholdet vart lenger enn det.

Det skriver filmstjernen selv i et nytt innlegg på Instagram. Kate markerer nemlig at de har datet i et år med en rørende tekst.

Samtidig røper 38-åringen at hun var gravid med en annen mann første gang de traff hverandre.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», skriver skuespilleren. På den tiden var hun gift med Chris Robinson, vokalisten i The Black Crowes.

Saken fortsetter under bildet.

Uhøytidelig førstedate

Forklaringen er mer harmonisk enn man skulle tro ved første øyekast: Danny og Kate var i samme omgangskrets i 15 år før de ble kjærester. Hun var nemlig god venn med hans to stesøstre, Sara og Erin.

Kate skriver at Danny inviterte henne med på fjelltur for et år siden. Hun antok at familien hans skulle være med. I stedet ble det en uhøytidelig førstedate.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», røper filmstjernen.

Goodbye Cambodia! 'Twas a life-changer!

Et innlegg delt av Danny Fujikawa (@swimswammyslippyslappy)

Kate forklarer at de er veldig trygge på hverandre, før hun avslutter det søte innlegget med emneknaggene #LoveThisMan og #WhatAYear.

- En god mann

Danny er hennes første offentlige romanse siden hun brøt forlovelsen med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39) i 2014. De to har sønnen Bingham Hawn Bellamy (6) sammen.

Ifølge Hollywood Life startet Danny Fujikawa opp plateselskapet Lightwave Records med en venn i 2013.

- Min søte mann. Han er den beste, sa hun til Extra på rød løper tidligere i år. Da hun fikk spørsmål om hva hun liker best med ham, gikk hun for en klassiker:

- Hvor lang tid har vi? Han er en god mann, sa hun, ifølge US Weekly.

Koblet til Brad Pitt

Selv om Kate Hudson for tiden er lykkelig med Danny Fuikawa, ble hun tidligere i år koblet til skuespillerkollegaen Brad Pitt. Først i november brøt hun tausheten om romanseryktene.

På talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen», karakteriserte hun den oppdiktede romansen som «det villeste ryktet noensinne».

- Det er ikke sant i det hele tatt. Faktisk, så har jeg ikke sett ham på sånn fire år, forklarte hun i programmet.

Derimot innrømmer skuespilleren at hun ikke tok det ille opp. Hudson hadde nemlig litt sansen for spekulasjonene.

- Det var et fantastisk rykte, sånn egentlig. Jeg likte det på en måte. Jeg tenkte bare: «Greit, da. Vi skal ha tvillinger!», sa hun lattermildt.

LES OGSÅ: Atle Antonsen (48) elsker sitt nye liv som bestefar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer