John Cena:

- Jeg var hjemløs

Skuespilleren avslører at han måtte sove i bilen.

HJEMLØS: Skuespiller John Cena avslører at han en periode som tenåring måtte sove i bilen sin. Foto: Scott Garfitt/REX/NTB
HJEMLØS: Skuespiller John Cena avslører at han en periode som tenåring måtte sove i bilen sin. Foto: Scott Garfitt/REX/NTB Vis mer
Publisert

Idretten wrestling har gjennom årene fostret opp mange stjerner. Blant disse er skuespiller John Cena (44). Han har vunnet over 25 mesterskap, og blitt kåret til verdensmester hele 16 ganger.

På skuespillerfronten har han spilt i en rekke storfilmer, deriblant «Trainwreck» og «Fast and Furious 9».

Det har imidlertid ikke alltid sett like lyst ut for stjernen. Før karrieren fikk et hopp, var han nemlig hjemløs.

PANIKK: Denne wrestling-kampen i Japan tar en dramatisk vending. Video: Kameraone. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Måtte sove i bilen

Det avslører han i et lengre intervju med tabloidavisen The Sun. Det var nemlig da den i dag 44 år gamle skuespilleren bare var 15 år, og nettopp hadde flyttet til Los Angeles for å jakte berømmelse, at han ikke hadde en leilighet å bo i.

- Jeg var nødt til å sove i bilen min en stund, i det som var en veldig romslig Lincoln Town Car fra 1991. Jeg hadde alle klærne mine i bagasjerommet, og så sov jeg i baksetet.

Ifølge 44-åringen jobbet han den gang på et treningssenter, noe som heldigvis betød at han, til tross for å være hjemløs, hadde tilgang til toalett og dusj.

Videre forteller den tidligere wrestleren at da han som tenåring valgte å flytte fra Massachusetts til Los Angeles, sa faren hans farvel med ham ved å si at han aldri ville få drømmene sine oppfylt i LA.

WRESTLER: John Cena startet karrieren som wrestler, før han ble skuespiller. Her under en kamp i 2005. Foto: Chris Carlson / AP Photo / NTB
WRESTLER: John Cena startet karrieren som wrestler, før han ble skuespiller. Her under en kamp i 2005. Foto: Chris Carlson / AP Photo / NTB Vis mer

- Han sa at jeg ville komme krypende tilbake med halen mellom beina innen det hadde gått to uker, sier han, og legger til at hans fars manglende tro på ham fikk han til å jobbe enda hardere.

I dag er skuespilleren verdt over 60 millioner dollar, noe som tilsvarer 518 millioner norske kroner, ifølge danske BT.

NYTT LIV: En politimanns video ble redningen til denne hjemløse kvinnen. Reporter: Øystein Sæthre. Video: CNN Vis mer

Tabbet seg ut

Tidligere denne sommeren befant Cena seg i hardt vær. Skuespilleren startet for om lag ti år siden å lære seg kinesisk, noe han fikk god bruk for da han besøkte øyriket Taiwan i det østlige Kina.

Da han i mai gjennomførte et intervju med en kringkaster i Taiwan, kom han i skade for å omtale staten som et land. Kort tid senere så 44-åringen seg nødt til å gå ut og beklage tabben, som hadde fått mange kinesiske fans til å rase.

«Jeg gjorde en feil, det kan jeg si nå. Det er så viktig, jeg elsker og respekterer kinesiske mennesker. Jeg beklager for alle min feil. Beklager. Beklager. Jeg beklager dypt. Dere må forstå at jeg elsker og respekterer Kina og det kinesiske folk», sa han i en video på den kinesiske appen Weibo, ifølge The Guardian.

Grunnen til de sterke reaksjonene er at Kina ser på Taiwan som en integrert del av landet, og benekter enhver form for omtale av øya som en uavhengig stat.

LES OGSÅ: Pappa for fjerde gang på et halvt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer