HJEMLØS: Alkoholmisbruket var nær ved å ødelegge Joe Manganiellos liv og skuespilleren levde en periode på gaten.   Foto: X17online.com/All Over Press
HJEMLØS: Alkoholmisbruket var nær ved å ødelegge Joe Manganiellos liv og skuespilleren levde en periode på gaten. Foto: X17online.com/All Over PressVis mer

- Jeg var hjemløs

«True Blood»-stjernen Joe Manganiello mistet alt da han begynte å drikke.

SEOGHØR.NO: Rollene som varulv i «True Blood» og stripper i «Magic Mike» har gjort Joe Manganiello (36) til en av Hollywoods mest populære stjerner.

I disse dager gir han ut treningsboken «Evolution» med en guide til hvordan man skal oppnå hans utrolige fysikk. Men Joe har ikke alltid tatt vare på seg selv.

I et intervju med Huffington Post avslører kjekkasen at han slet med store alkoholproblemer i 20-årene, noe som førte til at han ble hjemløs.

FØR: Livet har ikke vært en dans på roser for 36-åringen. I barndommen ble han mobbet og i 20-årene slet han med alkoholmisbruk. Skuespilleren delte dette barnebildet på Twitter. Foto: Stella Pictures
FØR: Livet har ikke vært en dans på roser for 36-åringen. I barndommen ble han mobbet og i 20-årene slet han med alkoholmisbruk. Skuespilleren delte dette barnebildet på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var en periode på rundt fire år da jeg burde sluttet å drikke. Drikkingen sto i veien for karrieren min. Jeg måtte skjerpe meg og tenke på hva jeg skulle gjøre, sier han til Huffington Post.

Mobbet på skolen

Skuespilleren var langt nede og hadde aldri drømt om at han noen år senere skulle bli kåret til en av verdens mest sexy menn.

- Livet mitt var ødelagt. Jeg var hjemløs og blakk uten noen karriere, så det var absolutt verdt det å bli edru.

Nylig delte Manganiello et barnebilde med sine Twitter-følgere og fortalte at han ble mobbet som tenåring. Men flere år med fiasko gjorde ham sterkere og mer motivert:

- I dag får alle et klapp på skulderen og beskjeden om at «du har gjort en god jobb», uansett resulat. Men jeg er glad jeg tapte, og var mislykket. Det er en del av min suksesshistorie - og gjorde at jeg jobbet enda hardere. Jeg bestemte meg for at jeg aldri skulle føle det slik igjen, og det har ført meg til her hvor jeg er i dag.

LES OGSÅ: Dette er verdens mest sexy mann