- Jeg var hjemløs

Den styrtrike Hollywood-stjernen Jennifer Lopez åpner seg om oppveksten.

Publisert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (43) har tjent mangfoldige millioner på karrieren sin, men livet har ikke alltid vært en dans på roser for «Jenny From the Block»-sangeren.

Lopez vokste opp i nabolaget The Bronx i New York, som den midterste av tre søstre. Familien bodde i en liten leilighet og hadde hadde ikke mye å rutte med, og som 18-åring kom den mørke skjønnheten på kanten med moren.

- Mamma og jeg kranglet. Jeg ville ikke gå på college, men danse på fulltid. Det endte opp med at vi tok en pause fra hverandre, og jeg begynte å sove på en sofa i dansestudioet. Jeg var hjemløs, men jeg sa til henne at dette er noe jeg må gjøre, forteller hun i et intervju med magasinet W.

På denne tiden studerte Jennifer dans på «Ballet Hispanico» og «the Kips Bay Boys & Girls Club», og det tok ikke lang tid før hun landet sin første jobb.

- Noen få måneder senere fikk jeg en dansejobb i Europa. Deretter ble jeg booket som «Fly Girl» i dansetroppen til TV-showet «In Living Color», og derfor flyttet jeg til LA. Alt skjedde i løpet av ett år, sier den dyktige artisten.

Etter en stund på USAs vestkyst innså hun at hun savnet hjembyen.

- Jeg hatet LA i starten, men nå elsker jeg byen. Likevel gir den meg ikke samme styrken som Bronx gjorde. All styrken jeg trengte i livet har jeg fått fra det nabolaget.

I dag er Lopez en av verdens mest berømte kvinner. Og i tillegg til å ha en fantastisk karriere, har hun også kapret hjertet til den nesten 20 år yngre danseren Casper Smart (25) og har to nydelige barn med eksmannen Marc Anthony (44).LES OGSÅ: Her rømmer Lopez fra skytedramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer