Anja Hammerseng-Edin:

- Jeg var helt vilt nervøs

Håndballstjernen Anja Hammerseng-Edin letter på sløret om ekteskapet.

ÅPNER OPP: Anja Hammerseng-Edin deler åpenhjertig om forholdet sitt. Foto: Terje Pedersen / NTB
ÅPNER OPP: Anja Hammerseng-Edin deler åpenhjertig om forholdet sitt. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere håndballspiller Anja Hammerseng (38) er for tiden aktuell i NRKs «Mesternes Mester». I tillegg til sin imponerende håndballkarriere, har hun skrevet bøker og er mor til Mio (10) og Leo (3).

Anjas forhold med håndballstjerne Gro Hammerseng-Edin (41) har også fått mye oppmerksomhet i mediene, og paret har blant annet en delt Instagram-profil der de deler bilder fra livet deres.

I et større intervju med Dagbladet Pluss forteller Anja om jakten på drømmene, og røper samtidig noen detaljer om ekteskapet med sin utkårede.

- Redd for å få nei

I Dagbladet kommer det frem at veien til suksess var langt ifra en dans på røde roser. Det skulle imidlertid vise seg at alle gode ting er verdt å kjempe for. Etter å ha kapret hjertet til sin kone, Gro, har duoen vokst seg sterkere sammen.

– Gro er min klippe når jeg står i tøffe ting. Jeg blir slått i bakken over hvor flott jeg fortsatt synes hun er og finner hele tiden nye grunner til å elske henne, forteller Anja åpenhjertig.

Til tross for at paret er foreldre, var det aldri snakk om å gifte seg. Det var først etter at de ønsket velkommen til lille Mio, at Anja ble opptatt av at de skulle bære samme etternavn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.