- Jeg var helt utslitt og knekt

Derfor brøt Minken Tveitan sammen i «71 grader nord».

KNAKK SAMMEN: Minken Tveitan knakk sammen i gråt under mandagens episode av kjendis-«71 grader nord»
KNAKK SAMMEN: Minken Tveitan knakk sammen i gråt under mandagens episode av kjendis-«71 grader nord» Vis mer
TeSEHER.NO:  Mandag var det nok en gang duket for dramatikk i kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge.

Deltagerne skulle også denne gangen få testet grensene sine og ble delt inn i to lag for å fullføre et beinhardt sykkel/padleoppdrag som endte i mye knall og fall.

Tidligere «Hotel Cæsar»-stjerne Minken Tveitan (24) var valgt ut som en av laglederne, og skuespillerinnen kom flere ganger i klinsj med lagmedlem Harald Martin Brattbakk.
 
Det hele endte tilslutt med at Minken knakk sammen i gråt.

- Ja, det var skikkelig synd på meg i den episoden,  humrer hun til Seher.no.

Ifølge skuespillerinnen var hun rett og slett «helt knekt» etter øvelsene, og kunne nesten ikke se da de endelig kom frem dit de skulle.

- Jeg ville at vi skulle kjøre så hardt vi kunne så vi ikke skulle bruke så lang tid. Og da jeg begynte å gråte hadde vi ikke spist eller drukket på seks-syv timer, så du kan jo tenke deg hvor sliten jeg var. Jeg var drit sliten. Helt knekt. Det var nesten så jeg ikke kunne se fremfor meg på slutten, jeg var helt gåen, sier hun.

24-åringen innrømmer også at det ikke hjalp at Harald Martin maste på henne.

- Harald Martin er en litt masete fyr. Han holdt seg veldig samlet gjennom hele programmet, men det var vel en del av taktikken hans. Og selv om han var litt vel masete av og til, var jeg veldig glad for å ha han på laget mitt, sier hun.

Ifølge Tveitan var det svært tøft å være lagleder. Særlig siden hun var den yngste og minste på laget.

- Jeg følte at når jeg skulle være lagleder så måtte jeg være litt tøff, litt kick ass liksom. Og så følte jeg det litt sånn at folk tenkte «skal lille du være lagleder?». Det var en litt umulig oppgave. I og med at konkurransen også var så tøff, så ble det ganske hardt, forteller hun.

«71 grader nord» sendes på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forandret livet etter «71 grader nord»