Paris Hilton:

- Jeg var helt sikker på at dette var Kim Kardashian

Paris Hilton er et av flere kjente fjes som er en del av Kanye Wests nye Yeezy-kampanje.

STOR LIKHET: De nye kampanjebildene for Kanye Wests kleskolleksjon forvirrer fansen. Paris Hilton er avbildet til venstre, mens Kim Kardashian er avbildet til høyre. Foto: NTB scanpix / Instagram
STOR LIKHET: De nye kampanjebildene for Kanye Wests kleskolleksjon forvirrer fansen. Paris Hilton er avbildet til venstre, mens Kim Kardashian er avbildet til høyre. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember bestemte rapper og designer Kanye West (40) seg for at han ikke ville stille på New York Fashion Week, som går av stabelen i februar, for å vise frem den nyeste kolleksjonen fra klesmerket sitt, Yeezy.

Det meldte magasinet Elle den gang.

Den velkjente rapperen valgte heller å vise frem klesmerket med papparazzi-bilder av kona Kim Kardashian West (37) iført den nye kolleksjonen.

Kim promoterte kampanjen på Twitter-profilen sin ved å legge ut nye papparazzi-bilder over flere dager, av seg selv iført den nye kleskolleksjonen.

Kun noen dager før New York Fashion Week går av stabelen, har Kanye sikret seg en rekke modeller og venner som har gjenskapt konas paparazzi-bilder for kampanjen.

Saken fortsetter nedenfor.

Gjenskapte bildene

Nylig delte «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen en bildeserie av selveste Paris Hilton (36) på Instagram-profilen sin, hvor Paris hadde kledd seg ut som Kim, for å gjenskape et av papparazzi-bildene.

Saken fortsetter nedenfor.

#YeezySeason6 #ParisHilton #ForeverTheOG YEEZYSUPPLY.COM

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I kampanjen ser man blant andre modell Yovanna Ventura (22), som tidligere har blitt koblet til både Justin Bieber og The Weeknd.

Yovanna delte også et bilde på Twitter-profilen sin av noen av de gjenskapte papparazzi-bildene.

Sarah Snyder (22), som tidligere har datet Jaden Smith, og som i fjor ble observert på middag med filmstjernen Leonardo DiCaprio (43), er også en del av Instagram-kampanjen.

Saken fortsetter nedenfor.

#YEEZYSEASON6

Et innlegg delt av SAMI MIRÓ (@samimiro)

Sarah, som jobber som motedesigner, har også datet skuespiller Zac Efron (30) i flere år.

Andre damer som er med i kampanjen er glamourmodellen Abigail Ratchford (25), som tidligere har vært modell for Playboy, tvillingssøstrene Shannon og Shannade Clermont (23), best kjent fra TV-serien «Bad Girls Club», og pornoskuespiller Lela Star (32).

Bestevenninnen til Kylie Jenner (20), Jordyn Woods (20), er også å se i kampanjen. Jordyn delte nylig et av de gjenskapte papparazzi-bildene på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

#YEEZYSEASON6

Et innlegg delt av HEIR JORDYN (@jordynwoods)

- Ser ut som Kims tvilling

Men det er tydelig at det er Paris Hilton som stjeler showet i den nye Yeezy-kampanjen.

Fansen er tydelig imponert over likheten mellom de to tidligere bestevenninnene, noe flere har ytret i kommentarfeltet.

«Jeg sverger, jeg var helt sikker på at dette var Kim», skriver en.

«Dette er nesten ekkelt. Det ser ut som tvillingen til Kim», skriver en annen.​

De to jobbet tett sammen på midten av 2000-tallet, hvor Kardashian blant annet bisto med styling av den verdenskjente arvingen.

Saken fortsetter nedenfor.

GAMLE VENNER: Paris Hilton og Kim Kardashian var nære venner på starten av 2000-tallet, frem til de en periode ble bitre fiender. I dag er de tilsynelatende venner igjen. Foto: NTB scanpix
GAMLE VENNER: Paris Hilton og Kim Kardashian var nære venner på starten av 2000-tallet, frem til de en periode ble bitre fiender. I dag er de tilsynelatende venner igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slaktet Kim

Kim Kardashian var fremdeles relativt ukjent for folk flest da Hilton ble verdenskjent for sin hjemmelagde sexfilm i 2003.

Paris var på den tiden fast inventar på kjendisfester verden rundt, og Kim hang som regel diltende etter som hennes bestevenninne og personlige stylist.

Årene gikk og Kims stjernestatus skjøt i været da hennes hjemmelagde sexfilm «Kim Kardashian superstar» ble sluppet på nettet i 2007.

Forholdet til de tidligere bestevenninnene ble anstrengt, og Paris slaktet Kim i et radiointervju.

- Rumpa hennes ser ut som cottage cheese stappet inn i en søppelsekk, sa hun i 2008.

Begravde stridsøksen

I 2014, seks år etter krangelen, ble de gamle venninnene gjenforent på den spanske øya Ibizia, og det var tydelig å se at skjønnhetene hadde skværet opp.

Like etter skrøt den norskættede hotellarvingen av Kim i et intervju med Heat Magazine.

- Vi hadde det så mye gøy! Hun var alltid flink til å hjelpe meg med å sjekke opp menn og var også en god venninne å være rundt. Hun er vakker, sa hun, ifølge nettsiden Contactmusic.

Saken fortsetter under videoen:

STOLT OG NORSK: Paris Hilton besøkte «Paradise Hotel» i 2013. Hun har aner fra Kløfta, og sa hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sa hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Kim Kardashian har de siste årene blitt en av verdens best berømte kvinner etter braksuksessen med realityserien «Keeping up with the Kardashians».

- Jeg er glad på hennes vegne. Vi har så mange gode minner og jeg er stolt av den kvinnen hun er blitt. Mange hevder at jeg har hjulpet henne å komme dit hun er, men det har jeg aldri sagt. Kim gjør det kjempebra på egenhånd, og hun virker lykkelig, meddelte Paris Hilton til bladet i 2015.

LES OGSÅ: Søstrenes nakenbilde skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer