«Forræder»:

- Jeg var helt knust

Dette fikk du ikke se på TV.

BLE KLIPPET BORT: En ti minutter lang gråteseanse ble aldri vist på TV. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLE KLIPPET BORT: En ti minutter lang gråteseanse ble aldri vist på TV. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter forrige ukes avstemning var det bare én forræder igjen, Cathrine Fossum (44). I henhold til regelboken måtte hun derfor tvinge inn en lojal til å skifte side, hvor valget hennes falt på Karina Hollekim (46).

I starten av fredagens episode fikk seerne et innblikk i Hollekims overgang som lojal til forræder. Da hun møtte Fossums blikk i konklaven under de sorte kappene, ble det ble et svært følelsesladd øyeblikk.

Det var ingen tvil om at det ble mye tårer på TV-skjermen, men hele seansen ble imidlertid ikke vist.

De to forræderne gråt nemlig sammen i flere minutter.

ULYKKE: I 2006 var Forræder-aktuelle Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Gråt i ti minutter

Overfor Se og Hør forteller Hollekim at hendelsen opplevdes som ekstremt sterk.

- Jeg tipper, uten at jeg hadde noe særlig begrep om tid, at den gråteseansen hvor jeg gråter selv - når jeg får beskjed om at jeg må gå over til den andre siden - kan ha vart i ti minutter. Jeg er knust, liksom.

46-åringen forklarer videre at hun på det tidspunktet hadde innsett at det var best sjanse for å vinne ved å gå over til forrædernes side, men at det ikke var veldig fristende.

Likevel blir hun altså tvunget over.

- Man blir altså tvunget over på fiendens side. Det bød meg totalt imot. Jeg er helt trøsteløs i mange minutter, og det treffer meg så uventet.

ENDELIG: De har famlet i blinde, men endelig klarte de lojale å ta en forræder i den psykologiske TV 2-serien. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Blir lurt trill rundt

Hele dagen hadde hun trodd at det var Sander Austad Dale (24) som var forræder, og Hollekim trodde ikke i sin villeste fantasti at det var venninnen som ventet på henne i konklaven.

- Det første jeg legger merke til er ringene på fingeren, men da tenkte jeg bare «jøss, jeg har ikke tenkt på at Sander har sånne ringer». Så tar Cathrine av seg hetta, og selv da jeg så øynene hennes ringte det ingen bjeller.

Hollekims hjerne klarer nemlig ikke å koble at det er venninnen som gjemmer seg bak hetta.

- Jeg blir lurt så trill rundt. Det er helt sykt imponerende, hun har vært så rå til å spille dette spillet overfor meg. Jeg tenkte at jeg stolte 100 prosent på Cathrine, men så var jo hele tilliten basert på løgn. Det er en fascinerende følelse og opplevelse.

SPØKELSER: TV 2 og Mads Hansen gikk drastisk til verks for å dytte «Forræder»-deltakerne så langt inn i bobla som mulig. Video: Rød Løper/TV 2/Netflix Vis mer

Ble klippet bort

Da hun innså at det var Fossum som var forræder, satt de i rundt syv minutter og gråt - eller «halvgråt».

- Vi bare klarte ikke å legge det fra oss. Det er så mye følelser som skal ut.

TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl svarer følgende på hvorfor deler av den lange gråtescenen ble klippet bort:

- Det er veldig mye som skjer i løpet av en innspillingsdag og dermed er det mye som aldri kommer med i den endelige episoden. Vi har ikke mulighet til å kommentere enhver hendelse som ikke kommer med.

LES OGSÅ: - Ville bare krympte og forsvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer