- Jeg var helt knust

Sandra Bullock klarte ikke å jobbe.

BEDRATT: Sandra Bullock innrømmer at hun ble knust da alle Jesse James' affærer kom for en dag i fjor.  Foto: All Over Press
BEDRATT: Sandra Bullock innrømmer at hun ble knust da alle Jesse James' affærer kom for en dag i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble det skandale i Hollywood da Jesse James’ (42) ble avslørt som utro. James fikk mye kritikk i pressen, som ikke skjønte hvordan han kunne bedra kona Sandra Bullock (47).

James hadde hatt en affære med modellen Michelle «Bombshell» McGee, og etter hvert sto flere kvinner frem og påsto at også de hadde hatt et forhold til Jesse.
 
«The Blind Side»-stjernen var naturligvis svært opprørt da utroskapet ble avslørt, men nektet å uttale seg. I dag derimot innrømmer Oscar-vinneren hvor dypt James såret henne.

- Jeg hadde forent meg med å være evig ulykkelig. Jeg trodde ikke jeg ville klare å jobbe, sier hun til Associated Press.
 
Heldigvis har skuespilleren kommet seg til hektene igjen, og var klar for flere filmer, da hun ble tilbudt en rolle i «Extremely Loud & Incredibly Close».
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kroppen hennes er totalforandret  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer