«Kompani Lauritzen»:

- Jeg var helt knekt

Alt gikk feil for Marius Skjelbæk i finalen av «Kompani Lauritzen».

«KOMPANI LAURTIZEN»: Marius Skjelbæk går på en kjempebom. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» er ved veis ende, og endelig er det klart hvem som ble stående igjen som vinner.

Etter en intens og ikke minst jevn finale, var det til slutt Emilie Enger Mehl (28) som raskest navigerte seg ut av fiendens territorium og dermed ble førstemann til å krysse målstreken.

Ikke lenge etter kom også Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26), men den siste finalisten lå imidlertid lengre bak. For Marius Skjelbæk skulle det bli en litt lengre etappe.

- At det skulle bli noe rør med meg i finalen - det skjønte jeg godt, innrømer han overfor Se og Hør.

- Helt sluttkjørt

I finalen skulle deltakerne ved hjelp av kart og kompass navigere seg frem til hver sin antennestasjon, før de igjen skulle komme seg ut av fiendens territorium.

Skjelbæk begynner å gå, i god tro om at han er på rett vei. Det viser seg imidlertid at han har bommet på nord og sør, og går i stikk motsatt retning av dit han skulle.

- Det gikk jo ikke sånn veldig bra det, da. Da jeg etter hvert skjønte at jeg hadde gått feil, så skjønte jeg jo også hvor jeg hadde gått feil. Da var det ikke så komplisert å finne riktig vei igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer