«Kompani Lauritzen»:

- Jeg var helt knekt

Alt gikk feil for Marius Skjelbæk i finalen av «Kompani Lauritzen».

«KOMPANI LAURTIZEN»: Marius Skjelbæk går på en kjempebom. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» er ved veis ende, og endelig er det klart hvem som ble stående igjen som vinner.

Etter en intens og ikke minst jevn finale, var det til slutt Emilie Enger Mehl (28) som raskest navigerte seg ut av fiendens territorium og dermed ble førstemann til å krysse målstreken.

Ikke lenge etter kom også Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26), men den siste finalisten lå imidlertid lengre bak. For Marius Skjelbæk skulle det bli en litt lengre etappe.

- At det skulle bli noe rør med meg i finalen - det skjønte jeg godt, innrømer han overfor Se og Hør.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i onsdagens episode. Video: TV 2 Vis mer

- Helt sluttkjørt

I finalen skulle deltakerne ved hjelp av kart og kompass navigere seg frem til hver sin antennestasjon, før de igjen skulle komme seg ut av fiendens territorium.

Skjelbæk begynner å gå, i god tro om at han er på rett vei. Det viser seg imidlertid at han har bommet på nord og sør, og går i stikk motsatt retning av dit han skulle.

- Det gikk jo ikke sånn veldig bra det, da. Da jeg etter hvert skjønte at jeg hadde gått feil, så skjønte jeg jo også hvor jeg hadde gått feil. Da var det ikke så komplisert å finne riktig vei igjen.

Det tok imidlertid ganske lang tid før han innså feilen, og han havnet derfor langt bak kvinnene i tet.

- Jeg innså at toget var gått.

DÅRLIG KOMPASS: I målområdet fleipet Marius Skjelbæk på at kompasset ikke fungerte. Foto: Matti Bernitz / TV 2
DÅRLIG KOMPASS: I målområdet fleipet Marius Skjelbæk på at kompasset ikke fungerte. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Det verste var at jeg trodde jeg var på rett vei. Vi hadde hatt prøver og der fikk jeg det faktisk til. Men jeg var helt sluttkjørt og gledet meg så fælt til å bli ferdig.

«KOMPANI LAURTIZEN»: Marius Skjelbæk og Ruben Markussen avslører hvordan ting var når kameraene ikke var til stede. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

Hentet av bil

En del av etappen var at deltakerne skulle krysse en stri elv. Det gjorde ikke Skjelbæk.

- Jeg fikk valget om jeg ville hoppe på i en bil, og da tenkte jeg vel at «jaja, dette blir nok bra TV».

For 31-åringen endte nemlig eventyret ganske likt som det startet.

- Jeg startet første dag med å bli kjørt til mål i bil og hadde god nok selvironi til å bli kjørt i bil til mål den siste dagen også.

MÅLGANG: Marius Skjelbæk ble kjørt til mål av en følgebil. Foto: Matti Bernitz / TV 2
MÅLGANG: Marius Skjelbæk ble kjørt til mål av en følgebil. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Selv om han ble sistemann til mål og dermed endte opp med fjerdeplassen, er han likevel godt fornøyd.

- Jeg var helt ferdig. Jeg var så sliten at jeg var helt knekt. Jeg hadde ett mål og det var å komme meg gjennom fallskjermhoppet i levende live, og da jeg klarte det var jeg egentlig i mål jeg altså.

Og at det ble en kvinnekledd pall i år har han ingen problemer med,

FINALISTENE: Alle fire finalistene etter målgang. Emilie Voe Nereng og Rikke Isaksen endte på delt andreplass, mens Emilie Enger Mehl gikk av med seieren. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FINALISTENE: Alle fire finalistene etter målgang. Emilie Voe Nereng og Rikke Isaksen endte på delt andreplass, mens Emilie Enger Mehl gikk av med seieren. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Det var jo kjempebra at Mehl vant. Det kunne forsåvidt blitt to av de andre også. Jeg hadde ingen tro på at jeg selv skulle dra det i land, så jeg er fornøyd med å stå der jeg sto. Jeg er veldig komfortabel og glad for at det var de tre jentene som endte på pallen. Det var veldig fortjent.

LES OGSÅ: Avslører reality-«nei»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer