- Jeg var helt hjelpeløs

Bjørn Johan Muris Facebook ble hacket. Nå oppfordrer han jentene som snakket med ham på Facebook forrige helg om å ta kontakt med politiet.

UTNYTTET: Bjørn Johan Muri opplevde forrige helg marerittet da en hacker tok over Facebook-kontoen hans.  Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
UTNYTTET: Bjørn Johan Muri opplevde forrige helg marerittet da en hacker tok over Facebook-kontoen hans. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke opplevde Idol- og MGP-kjendisen Bjørn Johan Muri (21) at Facebook-kontoen hans ble hacket. Hackeren hadde i løpet av få timer lagt til 400-500 unge jenter til profilen hans, før personen hadde grove samtaler med flere av jentene i Muris navn. Hackeren brukte også Muris private bilder for å bevise sin identitet.

- Det verste var at jeg ikke kunne forsvare meg. Alt på min PC, alle mine mail-konti og twitter ble hacket. Jeg var helt hjelpeløs, sier Muri til VG.

«Yes Man»-sangeren oppfordrer jentene som var i kontakt med ham på Facebook forrige helg, og som har tatt vare på loggen om å ta kontakt med politiet.

- Denne mannen må ikke slippe unna, sier Muri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg lever ikke som en munk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer