HEMMELIGHETSFULL: - Jeg har noen tanker om drømmebryllup, sier Bjarte Tjøstheim (til høyre) som sammen med Vidar Magnussen er aktuell med NRK-programmet «Underholdningsavdelingen». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
HEMMELIGHETSFULL: - Jeg har noen tanker om drømmebryllup, sier Bjarte Tjøstheim (til høyre) som sammen med Vidar Magnussen er aktuell med NRK-programmet «Underholdningsavdelingen». Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

- Jeg var heldig og fikk ja

NRK-stjernen Bjarte Tjøstheim fridde til kjæresten på sparket.

SEOGHØR.NO: Like før jul gikk Bjarte Tjøstheim (46), best kjent fra «Radioresepsjonen» på NRK P3 og «Underholdningsavdelingen» på NRK, hen og fridde til sin samboer Kristin Huseby (49).

Det var under liveshowet «Radioresepsjonens postkasse! Postkasse! Postkasse!» på et fullsatt Rockefeller i Oslo at Bjarte spurte sin kjære.

- Jeg var veldig heldig og fikk ja, sier skuespilleren og komikeren fornøyd til Se og Hør.

- Veldig hyggelig
Se og Hør var til stede da den livlige NRK-gjengen feiret premieren av «Underholdningsavdelingens» andre sesong tidligere i år. Festen fant sted på utestedet Baroque i Oslo. Der tok alltid blide Tjøstheim seg tid til å snakke om programmet, sine rollekarakterer – men også litt om sin ferske forlovelse.

- Vi har jo vært sammen i mange år da. Men det var veldig hyggelig.

- Har du gjort deg opp noen tanker om ditt drømmebryllup?

- Ja, jeg har noen tanker. Men om jeg vil dele dem er jeg ikke like sikker på, sier 46-åringen lattermildt.

Fikk «kuldesjokk»
I «Underholdningsavdelingen» har TV-seerne på ny fått se Tjøstheims rollekarakter «Gollum», som nok en gang bestemte seg for å løpe svært så halvnaken rundt i full offentlighet. Denne gang utendørs – i minus sju grader …

- Det var sinnssykt kaldt! Jeg holdt på å fryse ihjel når jeg satt på den grenen. Jeg ristet, og i ettertid ser man at det kom enkelte rykk i beina mine. Men det var veldig, veldig gøy, forteller Bjarte, som brukte mellom to og tre timer totalt sett på utendørsscenene, som bortsett fra kulden ikke var veldig utfordrende.

- Jeg er ikke veldig komfortabel med å sprade rundt i bar overkropp hvor som helst. Men i den karakteren her virker det faktisk som at det er ganske greit å sprade gjennom store sentere og hvor som helst, egentlig, erkjenner Bjarte, som snakket om det ferske frieriet også da han nylig gjestet morgenshowet til P4.

- Det var overhodet ikke planlagt. Men jeg visste at hun var i salen, så da sa jeg bare «ja, hvorfor ikke bare gjøre det nå», uttalte han til radiokanalen.

LES OGSÅ: Nå blir det bryllup