- Jeg var hans elskerinne

Argentinsk modell skaper trøbbel på hjemmebane for fotballstjernen.

POPULÆR: Claudia Ciardone har blitt en populær TV-stjerne i Sør-Amerika, og har blant annet vært med i argentinske versjoner av «Big Brother» og «Isdans». Her er hun gjest i et annet TV-show. Foto: Fra Youtube
POPULÆR: Claudia Ciardone har blitt en populær TV-stjerne i Sør-Amerika, og har blant annet vært med i argentinske versjoner av «Big Brother» og «Isdans». Her er hun gjest i et annet TV-show. Foto: Fra Youtube Vis mer
SEHER.NO: Fotballspilleren Carlos Tevez gjør for tiden stor suksess både på Premier League-laget Manchester City og det argentinske landslaget.

Men på hjemmebane går ikke alt like flytende for 27-åringen.

I fjor skilte Tevez seg fra sin kone Vanessa - som han har døtrene Katie og Florence med - og ble sammen med den 19 år gamle modellen og skuespilleren Brenda Asnicar isteden.

Men nå settes også Carlos' nye forhold på prøve, etter at en annen modell hevder han har vært utro mot Brenda med henne.


- Jeg var hans elskerinne. Jeg var sammen med Carlos før, under og etter VM i fotball i 2010. Men da jeg fant ut at han hadde en kjæreste, dumpet jeg ham, sier argentinske Claudia Ciardone ifølge The Sun.

Tevez har hittil nektet å kommentere påstandene fra Ciardone, som også har vært med i den argentinske versjonen av realityshowet «Big Brother».

- Jeg vil ikke snakke om andre enn Brenda - som jeg er sammen med - og om min familie. Jeg vil ikke starte en offentlig krangel, sier han til bladet Paparazzi, ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Full utroskapskrangel rundt lesbeparet