- Jeg var halvveis til bristepunktet

«Farmen»-deltageren ble truet med sex-nekt om han ga etter for følelsene.

Se video med Frode og Kimy i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: Ni uker er overstått av årets «Farmen» på TV 2. Dermed er det endelig klart for den store finaleuka, der Frode Fagermo (40) er blant dem som skal kjempe om å ta seg helt til topps i programmet.

Privat lever Frode et lykkelig liv sammen med kona Kimy Hjemaas Fagermo (42) og deres tre barn Jonas (18), Synne (16) og Inez (8). Til Se og Hør legger «Farmen»-deltageren ikke skjul på at det var meget tøft å være borte fra familien.

Truet med sex-nekt
- I starten gikk det veldig bra, men etter hvert - etter tre uker - smalt det i meg som et sleggeslag. Derfra og inn måtte jeg bare kjempe mot meg selv. Jeg tenkte at jeg gjorde dette også for familien min, og de tankene drev meg framover, forteller han.

Ifølge den alltid like blide 40-åringen ville kona blitt skuffet over ham om han ga etter for savnet og reiste hjem fra gården i Grimstad.

- I tillegg sa hun til meg at det ikke var noen vits å komme hjem etter fem uker, for det ville ikke blitt noe på meg før etter ti uker uansett...

- En tom trussel eller fullt alvor, Kimy?

KJEMPER INNBITT: Det er klart for finaleuke i årets «Farmen», og Frode Fagermo er blant dem som kan gå helt til topps i TV 2s populære realityserie. Foto: Rolf-Ørjan Høgset
KJEMPER INNBITT: Det er klart for finaleuke i årets «Farmen», og Frode Fagermo er blant dem som kan gå helt til topps i TV 2s populære realityserie. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

- Det er store ord og kanskje mer enn trussel enn hva det ville resultert i. Selvfølgelig, jeg elsker jo mannen. Han er min bedre halvdel, så jeg hadde nok ikke holdt mitt ord akkurat der, innrømmer hun med et smil.

- Helt «lost» uten Kimy
Hjemkomsten ble noe mer spesiell enn hva Frode hadde regnet med. Nordlendingen, som er bosatt i Ålesund, var medgir nemlig nokså nervøs før han skulle møte vakre Kimy igjen, som han har vært sammen med i cirka 20 år.

- Det var merkelig. Jeg var usikker, og halvveis klønete når jeg skulle holde rundt henne igjen. Jeg tror ikke folk skjønner hvor absurd det er å bli avskåret fra verden på den måten. Men det var utrolig godt, så godt at man nesten ikke vil tro det.

Er det noe den tidligere fotballspilleren er sikker på, så er det at han vanskelig ville klart seg uten sin kjære ved sin side.

- Jeg blir helt «lost» uten henne. Hvis hun er borte på forretningsreise eller noe, sliter jeg med å sove. Jeg ligger og vrir meg, og liker ikke at hun ikke ligger ved siden av meg.

- Like sterkt som fryktet
- Hvordan var det å møte barna igjen da?

- Jeg får får nesten problemer med å puste når jeg er borte fra barna, og gjenforeningen med dem var veldig. veldig sterk. Synne sto og lagde taco til meg da jeg kom hjem, og når jeg kom inn døra kom hun bort til meg i døra, ble stående helt stille og brøt sammen i gråt, erindrer  «Farmen»-stjernen.

- Og Synne er en veldig sterk jente. Jeg var ikke forberedt på det. Hun holdt rundt meg og sa at hun var utrolig glad i meg. Møtet med ungene var akkurat så sterkt som jeg hadde fryktet. Jeg velger å bruke et ord som fryktet, for jeg er så vanvittig følsom. Jeg ble veldig grepet og veldig rørt. Det kom noen tårer i øyekroken, og jeg kjente at jeg var halvveis på bristepunktet, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Hun holdt på å gå fra meg med et nyfødt barn