GIFTET SEG PÅ 70-TALLET?: En kvinne ved navn Shellie Doreen Smith hevder nå at hun allerede på 70-tallet giftet seg med Michael Jackson og har krav på en del av popstjernens arv. Her er Michael slik han så på coveret til albumet "Off The Wall" i 197 Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG PÅ 70-TALLET?: En kvinne ved navn Shellie Doreen Smith hevder nå at hun allerede på 70-tallet giftet seg med Michael Jackson og har krav på en del av popstjernens arv. Her er Michael slik han så på coveret til albumet "Off The Wall" i 197 Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg var gift med Jackson

Ukjent kvinne hevder hun var gift med Michael Jackson.

SEHER.NO: Den avdøde popstjernen Michael Jackson skapte store overskrifter da han i 1994 overraskende giftet seg med Elvis Presleys datter Lisa Marie, før paret skilte seg mindre enn to år senere.

Men nå hevder en kvinne ved navn Shellie Doreen Smith at hun giftet seg med "Jacko" over 15 år før han gikk til alters med Lisa Marie.

Advokatene som forvalter dødsboet etter "Beat It"-stjernen har ifølge nettstedet TMZ.com fått et brev fra Smith, hvor hun hevder at hun var gift med Michael på 1970-tallet.

Hun hevder hun dermed har krav på arven etter Jackson, men det spørs om hun kan regne med noen utbetalinger med det første.

Smith husker ifølge TMZ nemlig ikke akkurat når hun skal ha vært gift med popstjernen...

Til nettstedet hevder hun at seremonien foregikk på et hotell i New York, og at ansatte ved hotellet var de eneste vitnene, uten å gå nærmere inn på hvilket hotell det var.

Michael Jacksons familie har foreløpig ikke kommentert det siste kravet.

Allerede på 70-tallet var Michael Jackson en stor stjerne etter flere år som frontfigur i familiegruppen "Jackson 5" og stor suksess med albumet "Off the Wall" i 1979, da han var 21 år gammel.

Etter ekteskapet med Lisa Marie Presley, giftet Jackson seg i 1996 med moren til hans to eldste barn Prince Michael og Paris-Michael Katherine. Paret skilte seg i 1999.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Ny Jackson-låt lekket