- Jeg var full under alle intervjuene

Men den gravide TV-stjernen angrer ingenting.

NYTT LIV: I dag har Nicole Polizzi lagt om livsstilen og lever et rolig familieliv med forloveden Jionni LaValle og sønnen Lorenzo.  Foto: Fame Flynet
NYTT LIV: I dag har Nicole Polizzi lagt om livsstilen og lever et rolig familieliv med forloveden Jionni LaValle og sønnen Lorenzo. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nicole «Snooki» Polizzi (26) har kommet en lang vei siden hun ble kjent for sine ville guttehistorier, harde festing og arrestasjoner gjennom reality-serien «Jersey Shore».

I dag er hun forlovet med Jionni LaValle (27) som hun har sønnen Lorenzo (20 mnd) med, og snart blir de foreldre til en liten jente.

Da Nicole tirsdag gjestet Access Hollywood Live, skrøt programleder Hoda Kotb av hvor godt den vordende moren nå klarer seg i intervjusituasjoner.

- Det er nok sannsynligvis fordi jeg alltid var full før. Jeg var full under alle intervjuene. Det hele var en eneste stor fest. Jeg tenkte: «Dette er fantastisk». Så jeg drakk hele tiden, forklarer Snooki.

Partylivsstilen er nå et tilbakelagt kapittel, men Snooki sier at hun ikke ville tatt noe tilbake.

- Jeg angrer ingenting fordi det har gjort meg til den personen jeg er i dag. Jeg måtte gjennom alt den dritten for å komme dit jeg er nå.

Og hun har allerede funnet ut hva hun skal fortelle barna dersom de en gang i fremtiden kommer over noen klipp fra hennes ville dager.

- Hvis de ser det kommer jeg til å si:«Det er slik man ikke skal gjøre. Lær av mine feil. Hvis dere noen gang trenger meg, så ring meg. Ikke vær redde, og sett dere aldri alene inn i en bil», sier hun i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer