- Jeg var full store deler av tiden

Ole Paus forteller at han var en vellykket låtskriver, men et ulykkelig menneske.

Publisert
Sist oppdatert
Se de første klippene fra sesong to av «Hver gang vi møtes» i videoen øverst i saken! SEOGHØR.NO: Musiker Ole Paus (65) har beriket norsk musikkbransje med utallige låter, og har blitt en folkekjær artist. På nyåret er han aktuell som en av syv musikere i andre runde av TV 2-serien «Hver gang vi møtes», sammen med Lene Marlin (32), Morten Abel (50), Anita Skorgan (54), Kurt Nilsen (34), Marion Ravn (28) og Magnus Grønneberg (45). Til Dagbladet Magasinet forteller Paus at han i over 35 år har «skrevet sanger i skamløst tempo», men at ikke alt har vært like rosenrødt - til tross for at han har vært en suksessfull artist. Få med deg spesialversjonen av Se og Hør Weekend, der vi oppsummerer kjendisåret 2012!  - Da jeg var en intens vellykket låtskriver, var jeg et intenst ulykkelig menneske. Nå husker jeg lite av det, for jeg var full store deler av tiden. Folk sier mye fint om platene mine «Garmann» og «Blues for Pyttsan Jespersens pårørende». Selv husker jeg ikke noe særlig fra den tiden. Jeg var i ufred med meg selv, sier han åpenhjertig, og legger til: - Sangene hjalp meg til å komme til en slags forståelse. Der sangene ikke strakk til, var det godt å ha et glass for hånden. Sjekk ut når «Hver gang vi møtes» og dine andre favorittprogrammer går på TV i Seoghør.nos store TV-guide her! LES OGSÅ: Ole Paus tilbrakte store deler av militærtjenesten i vaktarresten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer