Lily Allen:

- Jeg var full i tre uker i strekk

Popstjernen åpner seg om problemene.

GLAD I FEST: Lily Allen legger ikke skjul på at hun har levd et hardt liv. Foto: NTB Scanpix
GLAD I FEST: Lily Allen legger ikke skjul på at hun har levd et hardt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden popstjernen Lily Allen (33) slo gjennom som artist for tolv år siden, har hun hatt flere utfordringer på privaten.

«Smile»-sangeren har blant annet opplevd to spontanaborter, i tillegg til at hun har slitt med depresjon og dop-og alkoholmisbruk.

Nå avslører sangfuglen at festingen i starten av karrieren var så vill at hun nesten var ruset i en hel måned.

- Jeg vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom showene «Big Day Out» i Australia og New Zealand, for jeg var full i tre uker i strekk, forteller hun til bladet Remix, ifølge Contacmusic.com.

PÅ FESTIVAL: Lily Allen sammen med supermodell Kate Moss (t.v.) på The Kills-konsert under Glastonbury-festivalen i 2008. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
PÅ FESTIVAL: Lily Allen sammen med supermodell Kate Moss (t.v.) på The Kills-konsert under Glastonbury-festivalen i 2008. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer

- Et år, da jeg gjorde mitt siste show, var det en vanvittig hetebølge i Melbourne. Det var utholdelig varmt. Dette var på høyden av min drittunge-oppførsel som popstjerne, og jeg krevde å få bygd en miniatyr-strand med et basseng fylt med is og ekte sand rundt, inne i garderoben min.

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Lily Allen slo gjennom i 2006 med singelen «Smile». Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL: Lily Allen slo gjennom i 2006 med singelen «Smile». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kollapset

Det er bare to år siden Allen kollapset på åpen gate under det årlige karnevalet i Notting Hill i London.

Bildene fra hendelsen viste at Lily Allen drakk sprit rett fra flaska i tillegg til at hun røyket noe The Sun kalte en «mystisk sigarett».

Etter hun ble observert mens hun kastet opp og falt om ved siden av DJ-bordet, måtte hennes daværende kjæreste bære henne bort fra området.

- Det var grusomt å se henne helt ute av kontroll. Hun hang over kjærestens rygg. Dette er en ny nedtur for henne, sa et øyenvitne til The Sun den gang.

33-åringen har døtrene Ethel (6) og Marnie (5) fra ekteskapet med Sam Cooper (39). Duoen gikk fra hverandre i 2015 etter å ha vært gift i tre år.

Lilys nye album «No Shame», som kom ut sist uke, er det første hun virkelig er stolt av på over et tiår. Nå har hun nemlig skiftet fokus til å lage musikk hun selv liker, forteller hun til Remix.

- Jeg lager showene mine så bra som mulig og jeg er en så god mor jeg kan være. Musikken og barna er det som betyr noe, fortsetter hun.

LES OGSÅ: - Et hjerteskjærende øyeblikk