VAR LANGT NEDE: Hollywood-skuespillerinnen Anna Faris innrømmer at hun slet etter skilsmissen med Benjamin Indra i 2007. Foto: All Over Press
VAR LANGT NEDE: Hollywood-skuespillerinnen Anna Faris innrømmer at hun slet etter skilsmissen med Benjamin Indra i 2007. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var full hele tiden

Hollywood-stjernen Anna Faris slet etter skilsmissen.

SEHER.NO: Skuespilleren Anna Faris (32) - kjent fra blant annet "Scary Movie"-filmene - innrømmer at skilsmissen fikk henne til å gå på en smell.

Faris skilte seg fra skuespilleren Benjamin Indra (30) etter et fire års langt ekteskap i 2007, og ifølge FemaleFirst skal det ha gått svært hardt inn på blondinen, som blant annet forsøkte å drukne sorgene i alkohol.

- Plutselig var jeg singel og bodde i en leilighet full av potetgull, sennep og tonnevis av øl. Jeg gikk med en stor Pusur t-skjorte og store bukser hele tiden.

Ifølge nettstedet skal 32-åringen ha gitt blanke i hygienen da hun var lengst nede.

- Personlig hygiene? Nah. Jeg snakket til katten min, jeg var full hele tiden. Jeg dro på barer alene. Jeg snakket til ukjente menn og var helt sånn 'Hva er din historie? Har du lyst å gå ut?' Hvis de avviste meg, sa jeg 'Så hvordan er kompisen din, da?'.

- Det var en egoistisk tid, men merkelig nok veldig befriende. Jeg følte meg full av makt, sier hun ifølge FemaleFirst.

I sommer smilte imidlertid lykken til Anna Faris igjen. Da giftet hun seg med kjæresten Chris Pratt i en liten seremoni i California.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Her pleier de kjærligheten