IKKE MED SINE FULLE FEM: Før Amanda Seyfried gjestet «Late Show with David Letterman» i desember 2012, var hun nødt til å innta flere drinker for å takle nervene og sceneskrekken sin. Letterman konfronterte berusede Seyfried under intervjuet, og i etterkant innså filmstjernen at hun trengte hjelp. Foto: YouTube
IKKE MED SINE FULLE FEM: Før Amanda Seyfried gjestet «Late Show with David Letterman» i desember 2012, var hun nødt til å innta flere drinker for å takle nervene og sceneskrekken sin. Letterman konfronterte berusede Seyfried under intervjuet, og i etterkant innså filmstjernen at hun trengte hjelp. Foto: YouTubeVis mer

- Jeg var full da jeg besøkte Letterman

Nå snakker Amanda Seyfried ut om den pinlige episoden som sendte henne i terapi.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld sendes «Late Show with David Letterman» på amerikansk TV for siste gang.

Etter over 20 år med sendinger siden talkshowets premiere i 1993, er det blitt en rekke minneverdige øyeblikk mellom vert David Letterman (68) og hans celebre gjester.

Da skuespiller Amanda Seyfried (29) gjestet talkshowet før jul i 2012, skapte hun overskrifter med sin noe forvirrede og lettere berusede fremferd. Nå snakker hun ut om den pinlige episoden, som inntraff etter noen shots med whiskey, i et intervju med Vogue.

- Der og da gjorde drinkene det gøy for meg, men senere så jeg på programmet og tenkte «det er ikke det jeg vil fremme ved meg selv».

Saken fortsetter under bildet.

PRØVDE Å FOKUSERE: Amanda Seyfried hadde visse problemer med å ordlegge seg under David Letterman-intervjuet, der hun også innrømmet at sceneskrekken hadde hindret henne i å spille teater. I disse dager er hun endelig aktuell med sin første scenerolle.  Foto: YouTube
PRØVDE Å FOKUSERE: Amanda Seyfried hadde visse problemer med å ordlegge seg under David Letterman-intervjuet, der hun også innrømmet at sceneskrekken hadde hindret henne i å spille teater. I disse dager er hun endelig aktuell med sin første scenerolle. Foto: YouTube Vis mer

Måtte oppsøke hjelp

Under det famøse intervjuet med Letterman, innrømmet «Mamma Mia!»-stjernen at hun aldri hadde gjestet et live TV-show på ettermiddagen uten å innta «flytende mot» først, ifølge Daily Mail.

Kort tid etter Letterman-besøket, innså 29-åringen at hun trengte hjelp med å takle panikken hun følte før offentlige opptredener. Overfor Vogue avslører Seyfried at hun har gått til en psykolog for å få hjelp.

- Jeg har masse angst som jeg har slitt med hele livet. Så jeg har jobbet meg gjennom det. Jeg er skrekkslagen, men dette er akkurat det jeg ønsket meg, sier filmstjernen åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

JORDNÆR: Til vanlig lever Amanda Seyfried et relativt vanlig liv, som inkluderer lufteturer med hunden Finn i New York (t.v). To uker tidligere, i starten av mai, strålte hun imidlertid på årets MET-galla i storbyen.  Foto: NTB Scanpix
JORDNÆR: Til vanlig lever Amanda Seyfried et relativt vanlig liv, som inkluderer lufteturer med hunden Finn i New York (t.v). To uker tidligere, i starten av mai, strålte hun imidlertid på årets MET-galla i storbyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsket hun sikter til, er det faktum at hun nå debuterer på teaterscenen - foran nettopp et skummelt, live publikum - etter 15 år som skuespiller i film og TV.

Amanda Seyfried spiller i Neil LaBute-stykket «The Way We Get By» på 2econd Stage Theatre i New York. «Wild»-aktuelle Thomas Sadoski (38) har den mannlige hovedrollen i stykket, som kun har de to på rollelisten.

Se Letterman-intervjuet med en «tipsy» Amanda Seyfried nedenfor:

LES OGSÅ: - Du har behandlet meg dårlig de siste fire, fem årene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.