<strong>NERVØS:</strong> Samsaya forteller at hun var ekstremt nervøs for å fortelle sin indiske familie at hun var blitt sammen med svenske Andreas Grega. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
NERVØS: Samsaya forteller at hun var ekstremt nervøs for å fortelle sin indiske familie at hun var blitt sammen med svenske Andreas Grega. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer

- Jeg var full av angst

Samsaya gledet seg ikke til å fortelle familien om kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Samsaya (32) har alltid vært selvstendig og gått sine egne veien, men var ikke så høy i hatten da hun  annonserte for familien at hun hadde ny kjæreste.

- Jeg var full av angst, for sånt sier du ikke i vår kultur. De sier ikke at du har funnet noen selv. Min mor og fars ekteskap var arrangert, og jeg tror nok de håpet å påvirke meg der, sier hun i et intervju med KK.

Samsaya ble født i India og kom til Norge bare ett år gammel. Hun har etter hvert blitt en av Norges fremste sangere, og et yrkesvalg som også var noe kontroversielt i den indiske familien. Da 32-åringen fortalte familien at hun var blitt sammen med den svenske artisten Andreas Grega (31) var hun nervøs for hva de ville si.

- Jeg vet ikke om vi skal gifte oss og få barn. Men dere skal vite at jeg er veldig glad, fortalte Samsaya.


Familien ble stille og noen virket skuffet, men sangeren følte det var noe hun måtte fortelle.

- Jeg har aldri vært så nervøs som da. Å synge på Slottet eller i fengsel var ingenting i forhold. Men jeg oppnådde mye med det. Mamma har forandret seg veldig, nå er hun glad for at jeg har funnet lykken, sier hun til ukebladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han skulle gjerne hatt en sønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer