- Jeg var forelsket i Justin Bieber

Kourtney Kardashian er ikke den eneste i den berømte TV-familien som har falt for popstjernen.

VAR FORELSKET: Kendall Jenner innrømmer at hun var forelsket i Justin Bieber som 12-åring.  Foto: SipaUSA
VAR FORELSKET: Kendall Jenner innrømmer at hun var forelsket i Justin Bieber som 12-åring. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO:  Det vakte oppsikt da Keeping up with The Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (37) ble koblet  til den verdenskjente popsangeren Justin Bieber (22) etter bruddet med ekskjæresten Scott Disick (33).

Men Kourtney er ikke den eneste i familien som har vist interesse for «Baby»-sangeren.

Kourtneys halvsøster, supermodellen Kendall Jenner (20), avslører til bladet W at hun som 12-åring var  stormforelsket i Bieber.

- Justin Bieber var popstjernen i livet mitt. Jeg tror jeg må ha hatt et «crush» på han da jeg var 12 år. Men ikke nå lenger, sier Kendall til W Magazine ifølge Contactmusic.

Svak for mannlige popsangere

Men det er ikke bare Justin Bieber som har kapret Kendalls hjerte.

Ryktene om en av-og-på romanse mellom henne og den tidligere «One Direction»-stjernen Harry Styles har svirret helt siden 2013.

Etter å ha datet i flere perioder de siste tre årene har duoen for øyeblikket tatt en pause fra hverandre.

Hverken Harry eller Kendall har hittil kommentert romanseryktene. 

Saken fortsetter under bildet.

SETT SAMMEN: Kendall Jenner og Harry Styles sett sammen på et Instagram bilde tidligere i år.  Foto: Xposure
SETT SAMMEN: Kendall Jenner og Harry Styles sett sammen på et Instagram bilde tidligere i år. Foto: Xposure Vis mer

Nekter å snakke om datene

Det var i juli 2015 Kourtney Kardashian og samboeren Scott Disick gikk fra hverandre etter ni år sammen. Det fikk Bieber til å få øynene opp for den flotte trebarnsmoren.

I oktober samme år ble nemlig Justin Bieber fotografert ved Kourtneys side da de to forlot det som virket som et stevnemøte på restauranten Nice Guy i Hollywood.

Den flotte realitystjernen var sexy kledd i trange hvite bukser og en utringet topp og Bieber fulgte tett på iført caps og en grønn militærjakke.

- Jeg vil ha en jente jeg kan stolte på, som jeg kan støtte meg på. Det er vanskelig å være i underholdningsbransjen og jeg trenger noen jeg kan betro meg til, sa Bieber tidligere samme året til USA Today.

Kun et par måneder sener ble både Bieber og Kourtney observert på den samme restauranten, og skal ha dratt videre på en karaokebar sammen.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY: Kourtney var flott i tettsittende hvite bukser og en hudfarget utringet topp. Bieber skjulte seg bak en caps og militærjakke.  Foto: Splash News
SEXY: Kourtney var flott i tettsittende hvite bukser og en hudfarget utringet topp. Bieber skjulte seg bak en caps og militærjakke. Foto: Splash News Vis mer

Kardashian ble også observert da hun forlot hotellet The Montage - der Bieber hadde et rom - midt på natten.

Svarte på romanseryktene

Verken Justin eller Kourtney har noen gang kommentert romanseryktene, men da 22-åringen gjestet radioprogrammet «The Bert Show», prøvde han tydelig å vri seg unna spørsmål rundt rykteflommen

- Jeg blir brukt. Hva mer kan jeg si? sa popidolet. 

Radiovert Bert Weiss ga seg ikke med snokingen og spurte nok en gang om det var noe mer enn vennskap mellom dem. 

- Nja, vi lar det bli med det, sa Bieber før han fortsatte:

- Nei, men helt ærlig; hun er fantastisk! Jeg har kjent familien hennes i flere år, sa han.

Bieber er også en venn av Kendalls lillesøster Kylie (19), i tillegg til at Kardashian-moren Kris (60) er i et forhold med Corey Gamble (35), som jobber for Biebers manager

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Justin Bieber sier at han i flere år har hatt et nært forhold til Kardashian-familien. På bildet fra venstre: Kylie Jenner, Justin Bieber, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.  Foto: Xposure
NÆRT FORHOLD: Justin Bieber sier at han i flere år har hatt et nært forhold til Kardashian-familien. På bildet fra venstre: Kylie Jenner, Justin Bieber, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner. Foto: Xposure Vis mer

 Justin Bieber gikk nylig ut av et forhold med modellen Sofia Richie (18).

Hadde sitt første kyss på badet

Kendall nekter for å være forelsket i Bieber i dag,  men i intervjuet med W Magazine forteller hun om sitt aller første kyss, ifølge Contactmusic.

Det skjedde nemlig i dusjen på badet.

- Du kommer til å synes dette høres sinnsykt ut, men det er ikke så sykt som det høres ut som. Det var i dusjen, men den var ikke på. Vi var fullt påkledd og spilte nødt eller sannhet, og det var med tre gode venner.

Årsaken til at det skjedde på badet var ifølge Kendall at lillesøster Kylie likte  å spionere på storesøsteren. Og siden Kendall ikke hadde noe lås på rommet, måtte de leke nøtt eller sannhet på badet.

- Vi ble utfordret til å kysse. Vi måtte gå inn i dusjen, lukke forhenget så ingen så oss, kysse og så komme ut. Så det var i dusjen, men langt i fra så seksuelt som det høres ut som, avslutter den vakre modellen.

LES OGSÅ: «Mamma Mia»-stjernen avslørte tvangslidelse