INGEN UTFORDRING: Det hjalp med gode kollegaer når toppløs scenen skulle spilles inn for Karoline Stemre. Her er hun i en annen scene fra filmen. Foto: Filmweb
INGEN UTFORDRING: Det hjalp med gode kollegaer når toppløs scenen skulle spilles inn for Karoline Stemre. Her er hun i en annen scene fra filmen. Foto: FilmwebVis mer

- Jeg var forberedt på det

Toppløsscenen var ingen utfordring for den unge skuespilleren.

SEHER.NO: Den unge skuespillerinnen startet sin karriere tidlig. Som 12-åring fikk hun en rolle i stykket "Ved kattemyra" på Den Nationale Scene i Bergen, og ble etterhvert en gjenganger på teateret. Men mest kjent kommer nok Karoline Stemre (17) til å bli gjennom sin rolle i den nye norske filmen VEGAS.

I VEGAS spiller hun hovedrollen som problembarnet Marianne. Marianne har mistet nok et fosterhjem og blir sendt til akutttmottaket. Her møter hun Terje (Sindre Kvalvåg Jacobsen) og Thomas (Jørgen Hausberg Nilsen).

Sammen utvikler de et unikt - om ikke problemfylt - vennskap. Og bestemmer seg for å finne veien hjem.

Men likhetstrekk med rollefiguren Marianne var det ikke mange av. 

- Jeg hadde ingen forhold til rollefiguren min, så jeg måtte se på filmer med samme karakter, og jeg fikk god hjelp av regissør Gunnar Vikene for å gjøre Marianne mest mulig troverdig, sier hun til Seher.no.

I scenen ser Thomas at Marianne har sex med sin "onkel", han går ut på gangen og kommer siden tilbake til en toppløs, og smilende Marianne.

Alle forberedelsene i forkant hjalp virkelig Karoline. Da toppløsscenen skulle spilles inn, var det gode kollegaer og profesjonalitet som var grunnen til at hun følte seg trygg.

- Jeg var forberedt på det. Det var akkurat som å spille inn en hvilken som helst scene, avslutter hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Skamroser norsk film