- Jeg var for tynn til å fungere

Men filmstjernen forstår ikke slankepresset i Hollywood.

STORFILM: Carey Mulligan spiller i «Wall Street: Money Never Sleeps», sammen med Michael Douglas og kjæresten Shia Labeouf. Foto: All Over Press
STORFILM: Carey Mulligan spiller i «Wall Street: Money Never Sleeps», sammen med Michael Douglas og kjæresten Shia Labeouf. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Carey Mulligan (25) insisterer på at hun aldri kommer til å ende opp som sykelig tynn. Hun bukker ikke under for slankepresset i Hollywood.

Men Mulligan, som er sammen med stjernen Shia LaBeouf, har hatt sine vektproblemer tidligere.

- Det tynneste jeg noen gang har vært, var etter at jeg fjernet blindtarmen. Jeg veide 50 kilo, og forstod at jeg var for tynn til å fungere. Jeg klarte rett og slett ikke å gjøre jobben min, sier hun ifølge Showbizspy.com.

Skuespilleren som tidligere har blitt Oscar-nominert er en av de mer jordnære stjernene i filmverdenen, og hevder hun ikke har det samme behovet for å stikke seg fram i enhver anledning, i motsetning til mange andre.

- Jeg har aldri forstått dette slankepresset i Hollywood. Jeg har aldri sagt at jeg ville bli en superstjerne.

- Dette behovet for å være bedre enn alle andre skjønner jeg ikke. Jeg er bare 25 år gammel, og er langt ifra bedre enn andre, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten på jobb