- Jeg var for pen til å være gutt

Jan Thomas snakker ut om utseende, rus og ansvaret for to små gutter.

FRITTALENDE: Jan Thomas er ikke redd for å si hva han mener om seg selv. Foto: SCANPIX
FRITTALENDE: Jan Thomas er ikke redd for å si hva han mener om seg selv. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg var for pen til å være gutt og for guttete til å være jente, sier kjendisstylisten Jan Thomas (40) om hvordan han så ut allerede på barneskolen.

I et åpenhjertig intervju med Henne forteller kjendisen om sin oppvekst, flyttingen til USA og livet som kjendis - og selvfølgelig om hva han synes om sitt eget utseende:

- Jeg har vært bevisst og lagt arbeid i å holde meg i form. Jeg er enormt fornøyd med utseendet mitt, forteller Jan Thomas, som egentlig heter Jan Bertin Østervold og kommer fra Storebø i Austevoll.

I disse dager er Jan Thomas TV-aktuell med en ny runde av dokusåpen "Fra Hollywood til Parkveien" på TV 2 Zebra, hvor han fiffer opp det norske folk.

Tidligere har han fortalt at han har jobbet med Hollywood-storheter som Sharon Stone, men Jan Thomas forteller til Henne at livet i Los Angeles lett kunne ha blitt en herlig blanding av "sex, drugs and rock 'n roll" dersom han ikke hadde møtt sin tidligere samboer - Jim.

Samboeren var en vellykket forretningsmann med to barn fra et tidligere forhold, mens Jan Thomas ifølge ham selv levde ganske hardt og vilt på den tiden. Likevel ble Jan Thomas raskt som en ekstra far for guttene.

- Jeg vokste og måtte veldig fort ta ansvar. Livet mitt bestod plutselig av to små gutter som ikke klarte seg uten meg, forteller han og legger til at han fortsatt har kontakt med dem i dag.

- Når det gjelder drugs , har jeg ingen toleranse. Jeg var alltid "høy", men det var på livet. Det betyr ikke at jeg ikke skjønner dragningen mot alkohol og drugs. Hvis det ikke hadde vært noen bivirkninger ville jeg ruset meg hele livet, forteller Jan Thomas til Henne.

LES OGSÅ: - Angrer på erotisk rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer