TOK KEISERSNITT: - Dennis er jo kjempestor. Liten, sterk og kompakt og veier nesten fire kilo, forteller den nybakte mammaen, Linni Meister, til Seher.no. Foto: Linni.blogg.no
TOK KEISERSNITT: - Dennis er jo kjempestor. Liten, sterk og kompakt og veier nesten fire kilo, forteller den nybakte mammaen, Linni Meister, til Seher.no. Foto: Linni.blogg.noVis mer

- Jeg var for liten til å føde vanlig

Linni Meister måtte forandre planene i siste liten.

SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at glamourmodell Linni Meister (23) og forloveden Bernhard Berntzen (31) har blitt foreldre for første gang. Lille Dennis Michael har nemlig endelig kommet til verden.

Både før og etter fødselen har spekulasjonene gått på nettet om hvorvidt Linni tok keisersnitt eller ikke. Onsdag skrev blant annet Dagbladet at hun hadde bestemt seg for å føde på vanlig måte.

Til Seher.no innrømmer hun derimot at det til slutt ble keisersnitt.

- Jeg skulle føde vanlig, men det ble keisersnitt - da jeg har for lite bekken. Dennis er jo kjempestor. Liten, sterk og kompakt og veier nesten fire kilo, sier hun til Seher.no.

Fire kilo er ikke veldig langt unna sannheten. Mer nøyaktig veide han nemlig 3.610 gram, mens han er 49 centimeter høy.

- Fødselen gikk kjempebra. Og jeg er mer enn fornøyd med legene, jordmoren og sykepleierne på Bærum sykehus, de er fantastisk flinke! Det er verdt all smerten - når jeg nå ligger og holder ham i armene mine. Han ser på meg med de største og fineste øynene, forteller hun.

Til Seher.no tidligere onsdag kommenterte Linni for første gang fødselen hun vært igjennom.

- Jeg har ikke vært lykkelig siden mamma døde for fem år siden. Og jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå, sa 23-åringen den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fryktet noe var galt med barnet