Taylor Swift:

- Jeg var femte hjul på vogna

Lite visste popstjernen om hva hun skulle bli vitne til ...

BLE TATT PÅ SENGA: Popstjernen Taylor Swift fikk seg en skikkelig overraskelse under et «Meet and Greet»-møte med noen fans. Foto: NTB scanpix
BLE TATT PÅ SENGA: Popstjernen Taylor Swift fikk seg en skikkelig overraskelse under et «Meet and Greet»-møte med noen fans. Foto: NTB scanpix Vis mer

Popstjernen Taylor Swift (28) har siden 8. mai turnert USA rundt i forbindelse med «Reputation»-turnéen sin, som er den femte i rekken.

Etter å ha holdt konsert, velger mange å arrangere en «Meet and Greet», der de tilbyr fansen å møte idolet sitt, ta bilder og snakke litt med dem i noen få minutter - noe Taylor gjør på sin turné.

Fredag tok derimot 28-åringens fanmøte en uventet vending.

Etter endt konsert i Philadelphia ble nemlig den verdenskjente sangfuglen vitne til at to «Swifties» forlovet seg - rett foran henne.

«Femte hjul på vogna»

Hendelsen ble godt dokumentert av Taylors fotografer, og samme kveld delte «Shake it off»-sangeren en bildeserie av frieriet på Instagram.

«De kom gående inn på «Meet and Greet»-en og så sa han 'Vi møttes for fem år siden på Red-turnéen din' og så ... #thirdwheel» skrev hun.

Sangerens ansikt når brudgommen, Anthony, går ned på kne foran sin kjære, er uvurderlig.

I etterkant av frieriet skal Taylor ha fortalt duoen at hun egentlig aldri blir overrasket lenger, men at hun ble det da. Hun la også til at hun synes det er fantastisk at de skal gifte seg.

Elsker Taylors musikk

Selv har paret stolt lagt ut på Twitter at de forlovet seg foran «Look What You Made Me Do»-stjernen, med bilder der de smiler lykkelig, samt to bilder der de poserer med «Reputation»-albumet.

«JEG FRIDDE AKKURAT FORAN TAYLOR SWIFT!!!!!! Drømmer blir virkelig til virkelighet», skrev den kommende brudgommen.

Paret har videre twitret om hvordan de falt for hverandre, blant annet ved å høre på Taylors musikk sammen i flere timer.

De avslutter med å takke verdensstjernen for at hun førte dem sammen. Frieriet vil nok være et minne begge parter aldri vil glemme.

«Bad blood»

Anthony og hans kommende brud fant for øvrig kjærligheten det samme året som Taylor mistet sin.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Taylor Swift og Harry Styles datet en kort periode i 2013. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Taylor Swift og Harry Styles datet en kort periode i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

2013 var nemlig året hun og Harry Styles (24) avsluttet forholdet sitt, etter å ha vært sammen i underkant av to korte, men lidenskapelige, måneder. Årsaken til bruddet skal ha vært en opphetet diskusjon.

Det samme året løp Swift rundt på «Red»-turneen sin i røde glitterklær, og sang blant annet hitlåten «I Knew You Were Trouble», som angivelig er et stikk til den tidligere «One Direction»-stjernen.

Hører vi kirkeklokkene?

Taylor selv er for øyeblikket i et forhold med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (26). Det går rykter om at forholdet mellom de to begynte allerede i 2016, og at forholdet nå er svært seriøst.

Det har vært spesielt vanskelig å følge med på Taylor og Joes forhold, da de i starten var ekstremt gode på å skjule at de møttes i all hemmelighet.

I følge nettstedet Cosmopolitan gjorde Taylors sikkerhetsvakter det nærmest om til et militær-lignende oppdrag å hindre paparazzier i å få tak i dem. Nå har likevel katta omsider kommet ut av sekken, og paret blir ofte sett sammen offentlig.

Cosmopolitan hevder til og med at Taylor nå har lyst til å kjøpe et hus i London, i nærheten av kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Taylor og Joe har datet siden 2016, og har for det meste holdt seg borte fra rampelyset. Her er avbildet sammen i mars. Foto: Splash News.
KJÆRESTER: Taylor og Joe har datet siden 2016, og har for det meste holdt seg borte fra rampelyset. Her er avbildet sammen i mars. Foto: Splash News. Vis mer

Fansen venter nå spent på at duoen skal ta forholdet til et nytt nivå ved å gifte seg, men hittil er det lite som tyder på at en forlovelse er like rundt hjørnet.

Vi får bare smøre oss med tålmodighet!

LES OGSÅ: Dommer avviser søksmål mot Taylor Swift