BRUTAL OPPVEKST: Martin Sheen gikk til fysisk angrep på Charlie da han var mindre. Nå angrer han bittert. Foto: All Over Press
BRUTAL OPPVEKST: Martin Sheen gikk til fysisk angrep på Charlie da han var mindre. Nå angrer han bittert. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var et monster!

Martin Sheen ødelegger sitt gode rykte i ny sjokkbok.

SEHER.NO: Den tidligere TV-presidenten Martin Sheen (68) snakker åpent ut om sin alkoholfylte hverdag og raserianfallene i en ny bok skrevet av Christopher Kennedy Lawford.

- Når jeg drakk, ga det meg lov til å gjøre ting jeg normalt ikke ville gjort, sier Sheen i et utdrag fra boken som  Globe Magazine har fått tilgang til.

Sheen angrer også på at han brukte vold mot barna da de var unge.

Ved en anledning gikk det hardt utover Martins sønn Charlie Sheen. 16 år gammel kom Charlie en dag inn på soverommet til foreldrene for å se etter lunsjpenger i morens veske. Da han ikke fant noen bannet Charlie og vekket Martin. Martin reagerte med å dytte sønnen hardt i gulvet.

- Han så opp på meg, og for første gang i mitt liv så jeg meg selv. Jeg så hvordan jeg så ut i hans øyne. Jeg var et monster. Jeg var en sint gærning som gikk til fysikk angrep på min sønn, sier han i boken ifølge Globe.

Sheen forteller at han etter hendelsen forandret seg, men han frykter fortsatt at Charlies problemer med narkotika og alkohol er et resultat av hans dårlige oppdragelse.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: Rollene de ikke skulle sagt nei til