- Jeg var et jævla svin

Tones duettpartner Eric Saade snakker ut om den tunge tiden.

ÅPENHJERTIG: På Eric Saades nye album «Forgive me» synger han ut om bruddet med Molly Sandén, og tiden like etterpå.
ÅPENHJERTIG: På Eric Saades nye album «Forgive me» synger han ut om bruddet med Molly Sandén, og tiden like etterpå. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Eric Saade (22) slipper i disse dager et album som har fått tittelen «Forgive me».

Som det engelske uttrykket hentyder til, ønsker Saade tilgivelse - og til Expressen forteller Saade at platen handler om bruddet med ekskjæresten Molly Sandén (21).

Ifølge nettsiden gjorde paret det slutt i januar i fjor.

- Store deler av platen handler om mitt gamle, daværende forhold. Hvordan det er når man bryter opp. Det var ikke lett. Vi hadde hele Sveriges øyne på oss, og var unge.

Etter bruddet skal Saade, som ikke er spesielt glad i singellivet, ha gjort en del ting han angrer på:

- Man blir singel, og blir et jævla svin ettersom man ikke har vært singel på lenge. Og det er det enkelte deler handler om. Jeg var ikke lykkelig, og hadde tunnelsyn da jeg var på byen. Jeg var som en satellit, forklarer han.

Noen måneder etter bruddet begynte samarbeidet med norske Tone Damli, som resulterte i en brennheit musikkvideoinnspilling fra den spanske ferieøya Ibiza.

Ryktene rundt Tone og Eric har vært mange, og Eric selv har faktisk innrømmet at han har vært litt småforelsket i den blide Sogndalsjenta:

- Det skjer alltid noe når jeg ser på Tone. Hun har så mye karakter. Som artist er 75 prosent utstråling og X-faktor, og er det noen som har dét så er det Tone. Jeg er litt forelsket i henne, absolutt.

Noen romanse mellom de to artistene har uteblitt, selv etter Tones brudd med Aksel Hennie (37). I juni kunne Se og Hør derimot avsløre at Tone har funnet tonen med Bærumsgutten Markus Foss (31).

Molly Sandén er også popstjerne, og startet karrieren som representant for Sverige under «Junior Eurovision Song Contest» i 2006.

LES OGSÅ: Kristopher Schau skal ha giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer