Courtney Stodden:

- Jeg var et barn da vi giftet oss

Skilsmissen mellom Courtney Stodden og Doug Hutchison er nå et faktum.

OFFISIELT: 3. mars ble Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Nå forteller hun om ekteskapet. Her er eksparet avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
OFFISIELT: 3. mars ble Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Nå forteller hun om ekteskapet. Her er eksparet avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

16 år gammel giftet Courtney Stodden (25) seg med «Den grønne mil»-skuespilleren Doug Hutchison (59) - som da var 51 år gammel.

I løpet av sitt nesten seks år lange ekteskap, gikk duoen fra hverandre og ble sammen igjen opptil flere ganger. I 2016 var imidlertid forholdet over for godt, og i 2018 ble skilsmissepapirene sendt inn.

3. mars i år var skilsmissen omsider et faktum, noe Stodden tok til sosiale medier for å videreformidle.

«Det er 3. mars 2020 - i dag er jeg offisielt skilt fra skuespiller Doug Hutchison. Dette er en følelsesladd dag for meg. Gudene vet hvordan han føler seg, men jeg kan fortelle at dette er for det beste», skriver hun.

SKILT: To år etter å ha levert inn skilsmissepapirene, er Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Her er de avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
SKILT: To år etter å ha levert inn skilsmissepapirene, er Doug Hutchison og Courtney Stodden offisielt skilt. Her er de avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turbulent forhold

Som nevnt gikk Stodden og Hutchison fra hverandre opptil flere ganger mens de var gift, og årsakene til bruddene var ofte ikke de samme.

Da de gikk fra hverandre for første gang i 2013, delte paret i en uttalelse at grunnen var at Stodden ønsket å utforske livet som en ugift, ung voksen. Noen uker senere sa Stodden selv at hun ønsket mer sex, og at dette var grunnen til bruddet.

Året etter fant de tilbake til hverandre, og forlovet seg på nytt.

Nå som ekteskapet er over, ser Stodden tilbake på et bilde der hun selv mener hun er blitt «utnyttet».

«Jeg har vært veldig redd for å snakke om å føle meg utnyttet eller å ha blitt verbalt misbrukt i løpet av det nesten ti år lange ekteskapet, for jeg var et barn og han var 50 år da vi giftet oss. Men jeg er en kvinne nå, og det er på tide at jeg snakker om det», fortsetter hun innlegget.

Videre skriver 25-åringen at hun følte seg «fanget, manipulert og til tider forlatt» av voksne, og at det å vokse opp i et slikt miljø førte til «et ensomt og mørkt sted» for henne.

- Aldri gjør dette igjen

Da Stodden og Hutchison giftet seg for ni år siden, var det med tillatelse fra førstnevntes foreldre - i og med at hun var 16 år gammel. Nå mener hun eksmannen gjorde feil.

«Og til Doug. Jeg vil alltid elske deg, men likevel vil jeg alltid være sint. Du etterlot meg, et kvinnebarn, undervurdert og forvirret. Det skal jeg overkomme», skriver Stodden til et bilde av de to, før hun avslutter:

Courtney Stodden filmes på gata i sin rosa kjole i USA Vis mer

«Jeg ønsker deg alt godt, men vær så snill, aldri gjør dette mot en mindreårig igjen. Det er ikke rett, selv om foreldrene skriver under på det. Vent en respektabel tid før du gifter deg. Barn er ikke på ditt nivå. Jeg vil alltid elske deg likevel, men vær bedre. Det vil jeg, også».

Gir ut selvbiografi

Eksmannen har ikke ønsket å kommentere Stoddens uttalelser, men overfor People forteller manageren hans, Charles Lago, at Stoddens uttalelser kommer nå på bakgrunn av at Hutchisons selvbiografi kommer ut neste uke.

Forrige måned uttalte imidlertid også han seg om ekteskapet, da han promoterte nettopp selvbiografien.

Da han av Fox News ble spurt om han angrer på ekteskapet, sa han:

- Absolutt ikke. Jeg tror ikke på å leve et liv i anger. Jeg tror at hvert valg vi tar, tar vi av en grunn. Jeg angrer ikke på noe i livet mitt. Skulle jeg ønske jeg håndterte enkelte ting i livet mitt annerledes, eller sa noen ting annerledes? Ja, som alle andre.

- Men ekteskapet mitt med Courtney er ikke en av de tingene.

LES OGSÅ: Robbet for millioner etter sleipt innbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer