<strong>LANGT NEDE:</strong> Jane Lynch avslører at hun tidligere var deprimert og avhengig av narkotiske stoffer. Her fra TV-serien «Glee». Foto: All Over Press
LANGT NEDE: Jane Lynch avslører at hun tidligere var deprimert og avhengig av narkotiske stoffer. Her fra TV-serien «Glee». Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var ensom

«Glee»-stjernen Jane Lynch forteller om misbruk og depresjon i ny bok.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jane Lynch (51), som spiller tøffe Sue Sylvester i den populære TV-serien «Glee», avslører intime detaljer om privatlivet sitt i ny selvbiografi. Som 31-åring fryktet stjernen å bli avhengig av alkohol og sluttet derfor å drikke, allikevel fortsatte hun å drikke hostesaft.

- Jeg trengte noe beroligende og tenkte ikke over at det var alkohol i hostesaften, skriver hun i boken «Happy Accidents» ifølge nettsiden Showbizspy.

Hun vet øyensynlig fremdeles ikke, skal vi tro Showbizspy.com, at respeptbelagte hostesafter som regel inneholder opiater, gjerne morfin.

Misbruket førte i sin tur til at Lynch ble deprimert.

- Jeg dro for gardinene, tok en slurk hostesaft og sov i flere timer. Vendepunktet kom en natt da jeg ble høy sammen med noen venner. Jeg følte meg dårlig og enda ensommere enn jeg hadde vært tidligere, sier hun.  

Stjernen fikk tilslutt hjelp hos anonyme alkoholikere. I dag har hun kuttet ut alle rusmidlene og lever lykkelig sammen med kona Lara Embry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett TV-stjernen før  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer