- Jeg var enig i avgjørelsen

Karoline ble sendt hjem av sin ungdomsforelskelse i kveldens episode av «Jakten på Kjærligheten».

SEOGHØR.NO: Allerede under første episode av «Jakten på Kjærligheten» ble det klart at Karoline Aadnevik (28) har vært betatt av Setesdalsbonden Tor Espen Helle (34) i mange år. Familien hennes har hytte i Setesdal, og 28-åringen sendte derfor et frierbrev til sauebonden i håp om at vennskapet kunne utvikle seg til noe mer.

I kveldens skulle fem friere bli til fire, og Tor Espen valgte å sende Karoline hjem og begrunnet det med at de var mer venner enn potensielle kjærester.

 - Jeg er egentlig ganske enig i den avgjørelsen. Å være med på «Jakten på Kjærligheten» var som å være i en boble, og man vil så gjerne videre. Men så sprekker den boblen og man kommer tilbake til seg selv og ser ting klarere.

Jeg og Tor Espen fant ikke den kjemien som vi har hatt tidligere når vi har møtt hverandre på fester og lignende. Det ble så påtatt under TV-programmet. Men det er helt ok. Det viktigste er at Tor Espen blir lykkelig og kan finne seg en bra dame, sier Aadnevik til seoghør.no

GODE VENNER: Tor Espen og Karoline er fortsatt gode venner selv om de ikke ble truffet av Amors piler.  Foto: Geir Egil Skog
GODE VENNER: Tor Espen og Karoline er fortsatt gode venner selv om de ikke ble truffet av Amors piler. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

 Hun har ikke møtt den danseglade setesdølingen siden hun ble sendt hjem, men de har hatt kontakt på Facebook og via tekstmeldinger.

- Det er absolutt ikke noe flau stemning mellom oss, og vi fortsetter vennskapet slik vi alltid har gjort. Jeg er ikke redd for å stikke innom for en kopp kaffe, sier Karoline, som er bosatt i Holmestrand.

 Angrer du på deltagelsen?

- Absolutt ikke! Det har vært en opplevelse for livet, og en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Jeg har stiftet nye vennskap, og det hele har vært et eventyr. 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.