- Jeg var en veldig nervøs mor

Endelig klarer Katie Holmes å senke skuldrene.

OVERRASKENDE BRUDD: Katie Holmes overrasket både ektemannen Tom Cruise og millioner av fans, da hun for to år siden brått flyttet ut med datteren Suri. I dag er det hun som har hovedansvaret for åtte-åringen. Foto: Stella Pictures
OVERRASKENDE BRUDD: Katie Holmes overrasket både ektemannen Tom Cruise og millioner av fans, da hun for to år siden brått flyttet ut med datteren Suri. I dag er det hun som har hovedansvaret for åtte-åringen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er åtte år siden Katie Holmes (35) og Tom Cruise (52) ble foreldre til lille Suri, og morsinstinktet snudde livet på hodet for den vakre brunetten.

Holmes kunne ikke få nok av sitt vesle mirakel, og tilbrakte hvert ledige sekund med datteren. Karrieren ble nedprioritert, og hun valgte kun å påta seg en håndfull skuespillerjobber.

Tom Cruise, som hun skilte seg fra i 2012, har fått mye av skylden for at Katie ble hjemmeværende, men nå avslører den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen at valget helt og holdent var hennes eget.

- Jeg beundrer kvinner som er tilbake i jobben seks uker etter fødselen. Jeg var ikke klar for det da Suri var liten, forteller hun i et intervju med Du Jour magazine, og utdyper.

- Jeg var en veldig nervøs mor som sov ved siden av sengen hennes, og slik holdt jeg på lenge, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Holmes innrømmer også at hun ikke ble tilbudt særlig mange jobber den perioden.

- Men det er slik livet til en skuespiller er. Vi har ikke så mye valg. Det er tørkeperioder, og så dukker det plutselig opp mange muligheter.

ELSKER MORSROLLEN: - Da jeg ble mor, forandret livet mitt seg fullstendig. Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet jeg hadde i meg. Det er overveldende. Hver dag oppdager jeg mer og mer om dette spektakulære mennesket som jeg er mor til, sa Holmes nylig. Foto: FameFlynet Sweden
ELSKER MORSROLLEN: - Da jeg ble mor, forandret livet mitt seg fullstendig. Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet jeg hadde i meg. Det er overveldende. Hver dag oppdager jeg mer og mer om dette spektakulære mennesket som jeg er mor til, sa Holmes nylig. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Var redd for å få sparken

Det siste året har 35-åringen jobbet på hele seks ulike filmprosjekt, og hun sier hun synes hele opplevelesen som skuespiller har vært en interessant reise.

Til tross for hennes talent i jobben, så har hun ofte vært livredd for å bli sparket.

- Jeg tror jeg har blitt mer komfortabel med skuespill over tiden. Tidligere stresset jeg konstant med å få bestemte jobber, og da jeg fikk dem fryktet jeg at de skulle gi meg fyken.

- Men jo flere prosjekter man tar på seg og jo eldre man blir, jo mer livserfaring får man. Dette gir en mer selvtillit og frykten for å miste jobben forsvinner. Man har bare lyst til å bidra, forteller hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Jeg fikk høre alt som var feil med meg

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer