EN ANNEN LENE: - Mange lo av attituden min den gang, innrømmer Lene Alexandra Øien om sin tidligere karriere. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
EN ANNEN LENE: - Mange lo av attituden min den gang, innrømmer Lene Alexandra Øien om sin tidligere karriere. Foto: Bjørn Ekker / Seher.noVis mer

- Jeg var en usikker, bortskjemt drittunge

Lene Alexandra Øien snakker åpent ut om sin totale forvandling. Se den legendariske videoen av henne fra 2004.

Se video med Lene Alexandra fra Robinson 2004 nederst i saken.

STAVANGER (SEHER.NO): En av dem som i kjendisutgaven av «71 grader nord», som blir sendt på TVNorge til våren, skal være med i kampen om å ta seg først til Nordkapp, er artisten Lene Alexandra Øien (28).

Det har skjedd mye på kort tid for den tidligere glamourmodellen, som i 2004 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV 3. Etter den tid har det blitt mye TV for 28-åringen, som har deltatt i programmer som blant andre «Melodi Grand Prix», «Skal vi danse», «Zebra Grand Prix» - og nå i høst «Fangene på fortet» på TV 3.

Kontrastene er store mellom den Lene Alexandra man så i Robinson i 2004 til den Lene Alexandra man til våren får se i prestisjetunge «71 grader nord». I Robinson klaget også mange av de andre deltagerne på at hun ikke bidro til noe som helst, og selv la hun heller ikke skjul på at hun ikke helt visste hva hun gjorde der - ettersom hun heller ikke gjorde noe hjemme.

Se den legendariske videoen nederst i saken.

Nå har hun muligheten til uoffisielt å bli kronet som «Norges tøffeste kjendis», og akkurat det er jo litt av et sprang...
 
Til Seher.no innrømmer Øien at hun lever i en helt annen «tidsalder» nå enn hva hun gjorde da.

- Mange lo av attituden min den gang, jeg var en usikker, bortskjemt drittunge. Jeg var veldig «meg selv» i 2004. Jeg bidro ikke hjemme heller, og var rett og slett ikke oppdratt skikkelig, sier hun åpenhjertig til Seher.no.
 
At Lene Alexandra har forandret seg, er det vel få som tviler på.

- Jeg er en helt annen nå, synes du ikke det da? Forskjellen er ganske stor spør du meg, mener hun selv.

- Hva er grunnen til at du har endret imaget ditt så radikalt?

- Det er jo bare sånn at mennesker utvikler seg den veien. Livet hadde vært utrolig kjedelig hvis man hadde vært den samme hele tiden. Men jeg er ikke flau for den jeg var da jeg deltok i Robinson, jeg lærte av det - og gikk videre, forteller artisten.

Mange mener at begynnelsen på den «nye» Lene Alexandra Øien kom i 2008, da hun valgte å fjerne 1,2 kilo silikon fra brystene. 28-åringen oppførte seg også som en mye mer voksen kvinne under deltagelsen i «Skal vi danse» samme år, der hun også gikk helt til topps.

Etterpå har TV-deltagelsene altså kommet tett i tett for Lene Alexandra, som likevel ikke er lei når alt kommer til alt.

- Nei, jeg blir ikke det. Her er det snakk om nye, utfordrende programmer der jeg får møte nye mennesker og andre deltagere. Jeg synes det er spennende å lære noe nytt, og ville aldri hatt sjansen til det hvis ikke jeg hadde vært med.

- Skal man ta private dansetimer er det jo rett og slett dritdyrt, mens utstyret jeg får i 71 grader nord sikkert koster 100.000 kroner, smiler hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gikk ned 12 kilo på fem måneder!

Se video med Lene Alexandra fra Robinson 2004 her:[obj:media:8940]