- Jeg var en svak utgave av meg sjøl

Etter flere år med dårlig selvbilde har Lene Alexandra Øien nå funnet det miljøet der hun føler seg hjemme.

STERKERE I DAG: Lene Alexandra Øien føler seg bedre i dag enn noen gang. Borte er silikonen. Nå trener hun knallhardt til fitness-konkurranser. Bildet til venstre er tatt i 2007.  Foto: NTB Scanpix
STERKERE I DAG: Lene Alexandra Øien føler seg bedre i dag enn noen gang. Borte er silikonen. Nå trener hun knallhardt til fitness-konkurranser. Bildet til venstre er tatt i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En solbrun og svært muskuløs Lene Alexandra Øien (34) gliste stort da hun i januar vant hele to priser under bikini-fitness i Los Angeles.

- Jeg tenker at jeg har overgått meg selv. Jeg gjorde dette fordi jeg hadde lyst til å lære og fordi jeg hadde lyst til å bli en bedre coach. Jeg gjorde det for opplevelsen, og ikke minst for å inspirere andre til å tørre å være mer seg selv, gi faen og følge drømmene sine. Og det føler jeg at jeg virkelig har gjort, sa hun rett etter seieren til Se og Hør.

De gode resultatene har gjort at hun nå har lagt lista enda høyere, og vurderer blant annet å delta i VM til høsten.

Slet med selvtilliten

Lene Alexandra ble et kjent fjes i Norge etter deltagelsen i Robinson i 2004. Tre år senere ga hun ut sangen «My boobs are OK». Nå forteller hun at denne perioden i livet ikke ga mersmak, og at hun i virkeligheten slet med dårlig selvtillit.

- Den største endringen de siste åra, har skjedd mentalt. Jeg sleit med dårlig selvfølelse, følte meg mobbet, hadde angst og depresjoner. Lenge prøvde jeg å tilpasse meg, men da følte jeg meg kuet. Jeg var en svak utgave av meg sjøl, sier hun i et intervju med Dagbladet Magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer