SLUTTET Å DRIKKE: Bjørn Eidsvåg måtte slutte å drikke konjakk for å redde forholdet til familie og venner, men innrømme at han fortsatt tar et glass vin i ny og ne.
SLUTTET Å DRIKKE: Bjørn Eidsvåg måtte slutte å drikke konjakk for å redde forholdet til familie og venner, men innrømme at han fortsatt tar et glass vin i ny og ne. Vis mer

- Jeg var en ordentlig drittsekk

Bjørn Eidsvåg måtte slutte å drikke konjakk.

Publisert

SEOGHØR.NO: Når artisten Bjørn Eidsvåg (60) ser tilbake på sin førti år lange karriere er det ikke med utelukkende positive minner.

- Jeg var en ordentlig drittsekk. Å oppleve suksess gjør deg til en kødd. Jeg sliter med ettervirkningene. Det har gått ut over familie, venner – alt, sier han i et intervju med Dagbladet.

Hovedsakelig var det kombinasjonen av  alkohol og suksess som ikke har gått spesielt godt sammen for den folkekjære artisten. Ble han nektet servering kunne han klikke, oppføre seg så truende at de rundt han begynte å gråte.

- «Sånn vil du ikke være», sa jeg. Jeg la meg flat og har gjort alt for å oppføre meg bedre. Og sluttet å drikke konjakk, sier han og legger til:

- Jeg har blitt snillere med åra. Jeg har gått på trynet, sagt og gjort mye dumt og måtte be om unnskyldning, men å tror jeg rausheten everfor andre er større. Derfor sier jeg til alle «Vær snill».
 

Hyllet av kjendis-Norge

På mandag fylte hele Norges Bjørn Eidsvåg 60 år, og i går ble han hyllet av Maria Mena på TV2-programmet «SenKveld».

Sammen med et knippe norske artister har hun spilt inn en plate med egne tolkninger av Bjørn Eidsvågs sanger. Og det var en tydelig rørt hedersgjest som tok i mot bursdagsgaven.

Du kan se klippet fra gårsdagens program her.  

LES OGSÅ: Slik minner Bjørn Eidsvåg sin døde venn.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer