SØSTRENE SISTERS: Programleder Katarina Flatland forteller at hun som liten pleide å låne ut penger til storesøsteren Bettina - på betingelsen om at hun fikk tilbake summen med renter. Her er søstrene fotografert på en tilstelning i Oslo i fjor. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SØSTRENE SISTERS: Programleder Katarina Flatland forteller at hun som liten pleide å låne ut penger til storesøsteren Bettina - på betingelsen om at hun fikk tilbake summen med renter. Her er søstrene fotografert på en tilstelning i Oslo i fjor. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

- Jeg var en gjerrigknark

TV-aktuelle Katarina Flatland har ikke alltid vært så uskyldig som hun ser ut som.

SEOGHØR.NO: På TV-skjermen fremstår programleder Katarina Flatland (26) som både blid og omgjengelig - men i Dagbladet Magasinet-spalten «Goddag!» avslører 26-åringen at hun ikke alltid har vært like sympatisk.

På spørsmålet om hva et av hennes første barnsdomsminner er, svarer hun:

- At jeg var en skikkelig gjerrigknark. Jeg ønsket meg alltid penger til bursdag, og gjemte dem i en egen sparebøsse som jeg selvsagt nektet å bruke noe fra når jeg først skulle skaffe meg noe jeg ønsket meg.

- Storesøsteren min lånte iblant penger fra bøssa, og da la jeg alltid på litt renter når det kom til tilbakebetalingen. Snakk om usjarmerende unge, sier hun til Dagbladet Magasinet.

Men nå har heldigvis Bærumsjenta lagt fra seg den noe usjarmerende egenskapen, og fremstår som både omsorgsfull og jordnær i TV2-programmene «Jakten på kjærligheten» og «Skal vi danse».

Se intervju med Katarina fra «Skal vi danse»:

Må ligge i hardtrening

Lørdag kveld er det duket for en ny runde av sistnevne TV-program, og ettersom hun og dansepartner Tom-Arild Hansen fikk blandede tilbakemeldinger av dommerne forrige gang, har Katarina sagt til Seoghør.no at de nå må ligge i hardtrening:

- Jeg er veldig glad for at jeg kom meg gjennom det. Jeg skjønner at jeg ble ganske nervøs, for jeg fikk jo kjeft av dommerne for at det skinte gjennom. Det klarte jeg rett og slett ikke å kontrollere helt. Jeg har vært mye på TV, men ikke på denne måten, så jeg ble nok tatt av nervene. Så da var jeg rett og slett ikke god nok, og må jobbe videre med dette til neste uke.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 klokken 19:30.

Se videointervju med Katarina Flatland og kjæresten Harald Dobloug under:

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt det så bra på lenge