- Jeg var en ensom ulv

Alle tror søte Kate Bosworth var en populær heiagjengleder, men det er langt fra sannheten.

MYE ALENE: Skuespiller Kate Bosworth har gått fra å være en ensom bokrom og til å bli et av Hollywoods hetere navn. Her er hun avbildet under åpningen av Deauville American Film Festival i Frankrike fredag 2. september.  Foto: All Over Press
MYE ALENE: Skuespiller Kate Bosworth har gått fra å være en ensom bokrom og til å bli et av Hollywoods hetere navn. Her er hun avbildet under åpningen av Deauville American Film Festival i Frankrike fredag 2. september. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Kate Bosworth (28) er aktuell i en rekke nye filmer for tiden, og er et av filmbransjens mer populære navn.

Men «populær» har ikke alltid vært et ord som har vært knyttet til den søte blondinen. Da «Superman Returns»-stjernen fortsatt gikk på skolen, var hun nemlig som en ensom ulv å regne.

- Folk antar at jeg var leder for heiagjengen, men jeg var faktisk veldig utenfor da jeg gikk på videregående. Jeg hadde alltid nesa begravd i bøker, og jeg følte meg ikke hjemme i klikker. Jeg var ikke noen sosial sommerfugl i det hele tatt, forteller hun til BlackBook magazine ifølge ContactMusic.

Den blonde filmstjernen, som nylig farget hårtuppene sine turkise, flyttet mye rundt som barn på grunn av farens jobb. Hun tilbragte mesteparten av ungdomstiden i Massachusetts og Connecticut.

Men situasjonen bedret seg heller ikke da hun flyttet til New Jersey som 18-åring.
Der begynte hun på det prestisjefylte universitetet Princeton - og hun foretrakk fortsatt bøker fremfor festing.

- Snakk om angst! Det der var en veldig slitsom og stressende tid for meg. Når jeg ser tilbake på det nå, tenker jeg «hvordan i all verden klarte jeg det?». Jeg bodde helt alene i en bitteliten studioleilighet, minnes hun videre i intervjuet.

Kate Bosworth er snart norgesaktuell med thrilleren «Straw Dogs», der hun spiller mot ekskjæresten Alexander Skarsgård (35). Filmen har kinopremiere 2. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var kjærlighet ved første blikk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer