ANGRER: Per Ståle Lønning forteller at han til tider var en dårlig ektemann og familiefar. Hadde han fått valget igjen ville han forblitt ungkar.
ANGRER: Per Ståle Lønning forteller at han til tider var en dårlig ektemann og familiefar. Hadde han fått valget igjen ville han forblitt ungkar. Vis mer

- Jeg var en elendig far og ektemann

Per Ståle Lønning angrer på at han ikke var mer tilstede for familien.

SEOGHØR.NO: Per Ståle Lønning (66) gjorde stor karriere som programleder for blant annet «Kveldsåpent» og «Lønning direkte». Da han sluttet i jobben, ble det perioder med for mye alkohol.

- Når man er ferdig i yrkeslivet, og jobb og forpliktelser ikke lenger styrer når man må gi seg med å drikke, må man være sin egen bremsekloss. Er man ikke det, kan det fort gå galt, har Lønning tidligere fortalt til Her og Nå. 

I et nytt intervju med VG forteller han at dette blant annet gikk utover familielivet, og at han i dag ville gjort ting annerledes dersom han fikk sjansen.

- Jeg var tydeligvis en elendig ektemann og jeg var trolig en elendig far også. Jeg gikk på kroen sammen med venner i stedet for å gå på tur med barna i Nordmarka. Mine venner sier jeg fulgte barna godt opp. Men jeg føler det ikke slik selv. Det gnager, sier han til avisen.

I et intervju med Trude Teige i portrettserien «Trude», fortalte Lønning at han noen år tilbake var så langt nede at han ikke ville leve lenger.

- Det var ikke overlagt, det var ikke noe jeg hadde tenkt over. Men akkurat da; det skjedde veldig mye – eller veldig lite. (...) Ja, det fristet ikke å leve, rett og slett, fortalte Lønning.

LES OGSÅ: - Det er gøy å provosere litt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.