LYKKELIG FORELSKET: John Mayer og Katy Perry har prøvd å holde en lav profil med forholdet sitt, men nylig klarte ikke Mayer å skjule sin begestring for kjæresten og sa han han var veldig lykkelig. Foto: All Over Press
LYKKELIG FORELSKET: John Mayer og Katy Perry har prøvd å holde en lav profil med forholdet sitt, men nylig klarte ikke Mayer å skjule sin begestring for kjæresten og sa han han var veldig lykkelig. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var en dust

Storsjarmøren John Mayer innrømmer at han har behandlet sine tidligere erobringer dårlig.

Publisert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen John Mayer (35) har vært kjent som en av de verste rundbrennerne i Hollywood, og har knust hjertene til stjerner som Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Taylor Swift og Jennifer Lowe Hewitt.

Mayer sjokkerte også ved å snakke åpent om hans og Simpsons sexliv etter bruddet, og beskrev blondinen nærmest som en sexgud.

Siden sommeren i fjor har Mayer vært sammen med popstjernen Katy Perry (28), og selv om mange tidlig dømte forholdet nedenom og hjem, kan det se ut som om kjekkasen endelig har slått seg til ro.

Nylig åpnet han seg om hvor lykkelig han er sammen med henne, og en nær venn avslørte at han aldri tidligere har følt så sterkt for en jente.

Nå innrømmer Mayer selv at han har behandlet sine tidligere erobringer dårlig.

- Jeg var bare en dust, sier han i et intervju med CBS, ifølge Daily Mail.

- Det er veldig befriende når du endelig innser at det er umulig å få alle til å like deg. Jeg ville at alle skulle like meg.LES OGSÅ: Mayer snakker ut om forholdet til Perry

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer