<strong>«HEMMELIG SØNN»:</strong> Tidligere i år ble det kjent at Egil «Drillo» Olsen har en 25 år gammel dansk sønn. Foto: Scanpix
«HEMMELIG SØNN»: Tidligere i år ble det kjent at Egil «Drillo» Olsen har en 25 år gammel dansk sønn. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg var en dårlig far

Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen innrømmer at han ikke har vært den beste på hjemmebane.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den populære landslagstreneren Egil «Drillo» Olsen (69) er pappa til fire barn med tre forskjellige kvinner. Han innrømmer nå at han ikke har vært noen god far.

- Jeg har levd to liv på en måte, to ekteskap. I mitt forrige ekteskap med Marit hadde jeg to gutter, Toivo og Morten, som nå er blitt voksne og fått egne unger begge to. For dem var jeg en dårlig far, sier han til Magasinet Dagbladet.

Han legger ikke skjul på hans dårlige farsrolle-kvaliteter.

- Jeg hadde litt antydning til mannsjåvinisme, unga var Marits ansvar, jeg var helt klart ikke en god far. Jeg var umoden, sier han videre.

I dag har Drillo et godt forhold til de fire barna, også danske Rasmus Petersen, som han fikk med en dansk kvinne for 25 år siden.

Forholdet til sine egne foreldre forteller Drillo at ikke var spesielt godt.

- Du kan vel si det sånn at mora mi røykte seg ihjel og faren min drakk seg ihjel. Jeg kjente ikke foreldra mine så godt, egentlig, vi hadde ikke så tett forhold. Selv da jeg jobba med faren min i noen måneder, var vi aldri tett på hverandre, forteller Drillo åpenhjertlig.

Den 69 år gamle idrettsmannen begynner nå å merke alderdommen på kroppen, selv om kona Sigrun prøver å dra han med på ting.

- Ja, hu driver meg litt, hu er så sprek. Dytter meg til trening og turer og fjelltopper, jeg henger med så godt jeg kan. Nå er det to kamerater som skal ha meg med til Kilimanjaro, men jeg sier at jeg er for gammel. at ankelen er for stiv. Men hu sier jeg klarer det, sier han.

Drillo er også av den oppfatning at han ikke kan legge planer lenger enn to år fram i tid.

- Jeg er såpass gammel nå at jeg med jevne mellomrom går i begravelser til folk som er yngre enn meg. Jeg legger ikke femårsplaner lenger, for å si det sånn. Toårsplaner holder lenge, innrømmer han til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjekkasen er allerede utpekt som vinner 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer