- Jeg var en chubby fyr med svære briller

Atle Antonsen brukte humor som våpen i barndommen.

HUMOR SOM VÅPEN: Atle Antonsen forteller i et intervju med Mann at han brukte humor som våpen i barndommen.  Foto: Stella Pictures
HUMOR SOM VÅPEN: Atle Antonsen forteller i et intervju med Mann at han brukte humor som våpen i barndommen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Etter suksessen med TV-serier som «Dag» og «Team Antonsen» blir Atle Antonsen (44) av mange regnet som en av Norges morsomste menn. 

Til bladet Mann forteller humoristen at komitalentet utviklet seg tidlig i barndommen.  

- Jeg var en chubby fyr med svære briller da jeg var liten, og det kunne jo gått riktig gærent. Jeg måtte gjøre meg usårbar på et vis. Humoren ble et naturlig våpen siden jeg hadde talent for det.
 
Slik unngikk Antonsen mobbing og ble istedet svært populær i vennekretsen.  

- Det var ikke noe bevisst, men sett i ettertid var det en fin måte å gjøre seg populær på. Tjukk og sur er en dårlig kombo. Tjukk og blid, et muntrasjonsråd, det henger bedre på greip, sier han til Mann. 

Antonsen synes folk er altfor fintfølende om dagen og forteller at han nærmest ikke tar noe seriøst. Han har tidligere sagt til Seoghør.no at han synes man kan lage humor av det meste. 


I prinsippet kan man spøke med alt. Det handler bare om måten man gjør det på. Det er enkelte ting man holder seg unna eller må jobbe hardt med for å få til. 

LES OGSÅ: - Jeg ga ham 1000 kroner