VANT TIL KAMERA: Daniel Hamnes sier til Seher.no at han håper erfaringen som programleder for fjorårets "Frøken Norge"-finale kan gi ham en fordel inne på "Paradise Hotel". Her er han under starten på årets innspilling i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VANT TIL KAMERA: Daniel Hamnes sier til Seher.no at han håper erfaringen som programleder for fjorårets "Frøken Norge"-finale kan gi ham en fordel inne på "Paradise Hotel". Her er han under starten på årets innspilling i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg var ekstremt skeptisk

Frøken Norge-generalen advarte sønnen mot "Paradise Hotel".

SEHER.NO:  Denne våren er det premiere på en ny norsk versjon av realityserien "Paradise Hotel" på TV3, og tirsdag ble det kjent at Daniel Hamnes (22) - sønn av "Frøken Norge"-general Geir Hamnes - er blant deltakerne.

Geir Hamnes sier til Seher.no at han først var sterkt i mot da sønnen - som jobber for hans firma Best Company - fortalte at han vurderte å bli med.

- Jeg var ekstremt skeptisk og redd for at det skulle bli en negativ fremstilling både av ham og firmaet. Men da han hadde forklart hvordan han så på sin rolle der inne, ble jeg mer positiv. Nå kan du si jeg har snudd 100 prosent, sier Geir Hamnes til Seher.no.

Geir Hamnes er ikke redd for at sønnen skal gjøre noe han angrer på inne på "Paradise Hotel",  men innrømmer at han både gleder og gruer seg til sendingene begynner.

- Jeg har ikke tid til å se alt, men kommer nok til å ta opp episodene, så jeg kan holde meg oppdatert. Man vet aldri hva som kan skje, for det er jo kjent som et party-program, men jeg føler meg trygg på Daniel, sier han.

Hovedpersonen selv tror erfaringen som programleder for fjorårets Frøken Norge-finale kan styrke sjansene hans om å gå til topps på "Paradise Hotel".

- Jeg har jo kanskje litt mer kameraerfaring enn de andre og håper det skal gi meg en fordel, sa Daniel til Seher.no da vi møtte ham under innspillingen i Mexico.

Programleder Triana Iglesias kjenner Daniel fra før via utelivet i Oslo, hvor han har jobbet som partyfikser. Men modellen hevder hun ble totalt overrasket da vennen dukket opp blant deltakerne.

- Jeg visste ingenting. Jeg får jo ikke vite noe om noen som skal være med her. Så det var litt sånn "OK! Daniel er her...", sier hun til Seher.no.

Og Triana har troen på at Daniel Hamnes raskt kan bli en hit på TV-skjermen.

- Daniel passer nok. Han gjør seg nok på "Paradise Hotel", sier hun med et smil.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!   
 
LES OGSÅ: Her er årets "Paradise Hotel"-deltakere!