- Jeg var edru i tre av 30 dager

Fyll, nakenhet og dramatiske episoder i ny norsk realityserie.

NAKENBAD: - - Jeg er ikke så sjenert meg og går en del naken, jeg har en greie med å kle av meg, og det ble en del nakenbading, sier Victoria Stein Helgerud (22) fra den nye realityserien «Bartenderskolen». Her tar hun seg en dukkert sammen med reali Foto: Viasat 4
NAKENBAD: - - Jeg er ikke så sjenert meg og går en del naken, jeg har en greie med å kle av meg, og det ble en del nakenbading, sier Victoria Stein Helgerud (22) fra den nye realityserien «Bartenderskolen». Her tar hun seg en dukkert sammen med reali Foto: Viasat 4 Vis mer
Se video med «Bartenderskolen» -deltakerne nederst i artikkelen!

SEHER.NO: De fleste forbinder nok en bartender med en som serverer gjestene på et utested drinker, men ifølge tre av de norske deltakerne i Viasat 4s nye realityserie «Bartenderskolen» var det de selv som stod for det meste av drikkingen.

- Jeg husker ikke så mye. Jeg var vel edru tre dager på en hel måned der nede, sier Victoria Stein Helgerud (22) til Seher.no.

Sammen med 15 andre svenske og norske ungdommer reiste hun, Ida Omdal (22) og Ole Ruud (21)  på flere ukers bartenderkurs og jobb på den greske øya Kos.

Bartender-gjengen hevder de både gleder og gruer seg til å se igjen de mange fylle-episodene på TV.

- Jeg er ikke så sjenert og går en del naken. Jeg har en greie med å kle av meg, og det ble en del nakenbading, som kommer allerede i første episode, sammen med han her, smiler Victoria og peker på realitykollegaen Ole Ruud (21).

Selv om hun er forberedt på mange TV-stunder med puta foran øynene, er Victoria ikke redd for at serien skal ødelegge for henne i framtiden.

- Jeg var litt nervøs for moren min og bestemor, men de kjenner meg. Noe blir de kanskje imponert over, andre ting ikke, men gjort er gjort.

- Jeg synes dette er bedre enn «Paradise Hotel», fordi man lærer mere, sier Ida Omdal til Seher.no.

Ole understreker at de til tross for mangfoldige kvelder på byen klarte å lære seg flere bartenderkunster.

- Jeg har fått tilbud om jobb som bartender, og det synes jeg er veldig moro.

«Bartenderskolen» ser du mandager kl 21.30 på Viasat 4. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg låner pudder av datteren min[obj:media:8959]