Justin Bieber om rusmisbruket:

- Jeg var døende

Superstjernen snakker ut om sin mørkeste periode.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Justin Bieber (25) er for tiden høyst aktuell med sitt comeback etter en lang periode utenfor rampelyset. I den anledning har artisten blant annet sluppet en dokumentarserie i samarbeid med YouTube, hvor han deler svært private historier med fansen.

I serien, som har fått navnet «Justin Bieber: Seasons», snakker han om alt fra ekteskapet til kona Hailey Bieber (23), til en hittil ukjent sykdom - og nå tar han bladet ytterligere fra munnen.

I episode fem, som nå er tilgjengelig for premium-brukere av YouTube, snakker stjernen ut om sin problematiske fortid, og om hvordan rusen ble en flukt fra hverdagen.

Alvorlig rusmisbruk

25-åringen har opplevd stor suksess karrieremessig, og den ble ikke mindre med årene. Presset ble til slutt så uutholdelig at han begynte å eksperimentere med diverse rusmidler, i et forsøk på å fjerne det indre stresset han opplevde som følge av egen karriere.

I serien forteller artisten at han begynte å røyke marihuana allerede i 13-årsalderen, og at rusen til slutt ble noe han lente seg på.

- Det var et tidspunkt hvor jeg sippet lean (miks av hostesaft og opioider, journ.anm.), poppet piller, tok MDMA, fleinsopp, alt. Og det var min måte å flykte på. Jeg var bare ung, du vet, slik som alle andre i industrien og folk i verden som eksperimenterer, forteller han åpenhjertig, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer