SØSKEN: Tori og Randy Spelling ble født med sølvskje i munnen, men familieformuen har ikke bare vært en glede for de to søsknene. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SØSKEN: Tori og Randy Spelling ble født med sølvskje i munnen, men familieformuen har ikke bare vært en glede for de to søsknene. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Jeg var døden nær av overdose 20 ganger

Randy Spelling åpner seg om rusmisbruket sitt.

SEOGHØR.NO: Tori Spelling (40) og lillebroren Randy Spelling (35) vokste opp i en luksus som bare de færreste kan klare å forestille seg.

Faren deres, den avdøde TV-produsenten Aaron Spelling, som står bak TV-suksesser som «Beverly Hills 90210» og «7th Heaven», var en av USAs aller rikeste og mektigste menn, og familien bodde i et palass større enn presidentboligen.

Selv om familienavnet og den digre formuen har gitt Spelling-barna en rekke fordeler, så har livet i rampelyset også hatt en pris.

Mens Tori utrolig nok har store økonomiske problemer etter å ha sløst bort millionarven fra faren, avslører broren Randy at han i mange år slet med store rusproblemer.

- Frem til jeg var 27 år var livet mitt styrt av rus. Jeg nummet meg selv for å slippe å kjenne på følelsene mine og for å slippe å håndtere deler av meg selv som var vonde, utfordrende eller ukomfortable, forteller han til RadarOnline.com.

FAMILIEN SPELLING: Tori og Randy Spelling vokste opp i en av USAs aller rikeste familier. Her med mamma Candy og pappa Aaron i 1985. Foto: ZUMA Press, Inc. / Alamy/All Over Press
FAMILIEN SPELLING: Tori og Randy Spelling vokste opp i en av USAs aller rikeste familier. Her med mamma Candy og pappa Aaron i 1985. Foto: ZUMA Press, Inc. / Alamy/All Over Press Vis mer

Selv om Randy hadde alt han kunne ønske seg og mer til, så følte han seg tom og alene gjennom mye av oppveksten.

- Jeg misbrukte alkohol og kokain, og noen ganger egentlig alt som kunne få meg til å føle meg annerledes.

- Jeg var døden nær av overdose 20 ganger. Det kom til et punkt hvor jeg tenkte at dette kan ikke være alt livet skal handle om, avslører han til nettstedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag har Randy klart å legge rusproblemene bak seg. Han har flyttet med kone og to barn fra Hollywood til Portland, hvor han jobber som livsstilscoach for å hjelpe andre mennesker.

Tori og ektemannen Dean McDearmott (47), som har fire barn sammen, går på sin side gjennom en vanskelig tid etter at Dean innrømmet å ha vært utro mot Tori før jul.

LES OGSÅ: Dean McDearmott slet med selvmordstanker etter utroskapen