SØSKEN: Tori og Randy Spelling ble født med sølvskje i munnen, men familieformuen har ikke bare vært en glede for de to søsknene. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SØSKEN: Tori og Randy Spelling ble født med sølvskje i munnen, men familieformuen har ikke bare vært en glede for de to søsknene. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Jeg var døden nær av overdose 20 ganger

Randy Spelling åpner seg om rusmisbruket sitt.

SEOGHØR.NO: Tori Spelling (40) og lillebroren Randy Spelling (35) vokste opp i en luksus som bare de færreste kan klare å forestille seg.

Faren deres, den avdøde TV-produsenten Aaron Spelling, som står bak TV-suksesser som «Beverly Hills 90210» og «7th Heaven», var en av USAs aller rikeste og mektigste menn, og familien bodde i et palass større enn presidentboligen.

Selv om familienavnet og den digre formuen har gitt Spelling-barna en rekke fordeler, så har livet i rampelyset også hatt en pris.

Mens Tori utrolig nok har store økonomiske problemer etter å ha sløst bort millionarven fra faren, avslører broren Randy at han i mange år slet med store rusproblemer.

- Frem til jeg var 27 år var livet mitt styrt av rus. Jeg nummet meg selv for å slippe å kjenne på følelsene mine og for å slippe å håndtere deler av meg selv som var vonde, utfordrende eller ukomfortable, forteller han til RadarOnline.com.

FAMILIEN SPELLING: Tori og Randy Spelling vokste opp i en av USAs aller rikeste familier. Her med mamma Candy og pappa Aaron i 1985. Foto: ZUMA Press, Inc. / Alamy/All Over Press
FAMILIEN SPELLING: Tori og Randy Spelling vokste opp i en av USAs aller rikeste familier. Her med mamma Candy og pappa Aaron i 1985. Foto: ZUMA Press, Inc. / Alamy/All Over Press Vis mer

Selv om Randy hadde alt han kunne ønske seg og mer til, så følte han seg tom og alene gjennom mye av oppveksten.

- Jeg misbrukte alkohol og kokain, og noen ganger egentlig alt som kunne få meg til å føle meg annerledes.

- Jeg var døden nær av overdose 20 ganger. Det kom til et punkt hvor jeg tenkte at dette kan ikke være alt livet skal handle om, avslører han til nettstedet.

I dag har Randy klart å legge rusproblemene bak seg. Han har flyttet med kone og to barn fra Hollywood til Portland, hvor han jobber som livsstilscoach for å hjelpe andre mennesker.

Tori og ektemannen Dean McDearmott (47), som har fire barn sammen, går på sin side gjennom en vanskelig tid etter at Dean innrømmet å ha vært utro mot Tori før jul.

LES OGSÅ: Dean McDearmott slet med selvmordstanker etter utroskapen