RØK UT: Lloyd Lorenz, selverklært bygutt til tusen, ble førstemann som røk ut av årets sesong av TV 2-programmet «Farmen». Han måtte se seg slått i sleggekast mot andrekjempe Hans Olav Hagen. Foto: Pressefoto TV 2
RØK UT: Lloyd Lorenz, selverklært bygutt til tusen, ble førstemann som røk ut av årets sesong av TV 2-programmet «Farmen». Han måtte se seg slått i sleggekast mot andrekjempe Hans Olav Hagen. Foto: Pressefoto TV 2Vis mer

- Jeg var det svakeste leddet

Men den utslåtte «Farmen»-deltakeren Lloyd Lorenz angrer litt på valget av andrekjempe.

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Farmen» på TV 2 fikk man se at det var Lloyd Lorenz (21) fra Trondheim som ble førstemann til å reise hjem fra realitykonkurransen.

Etter å ha blitt valgt til førstekjempe av storbonde Frode Fagermo (40) i onsdagens episode, måtte Lorenz nemlig møte Hans Olav Hagen (45) til tvekamp i slegge. Og dét gikk altså ikke så bra.

- Det var første gang jeg tok på en slegge i det hele tatt. Men jeg syns jeg gjorde det helt greit, jeg var vel bare én pinne bak Hans Olav, sier Lloyd Lorenz til Seoghør.no.

VARIERT GJENG: Programleder Gaute Grøtta Grav (t.v) sammen med årets deltakere - der noen, som Lloyd, omtrent aldri har sett en ku før. Foto: Pressefoto TV 2
VARIERT GJENG: Programleder Gaute Grøtta Grav (t.v) sammen med årets deltakere - der noen, som Lloyd, omtrent aldri har sett en ku før. Foto: Pressefoto TV 2 Vis mer

Den muntre 21-åringen, som til daglig jobber som promotør i reklamebyrå, understreker at han ikke angrer på noe spesielt fra oppholdet på «Farmen»-gården, med unntak av én ting.

- Jeg angrer kanskje litt på valget av andrekjempe. Jeg valgte jo en som har mye peiling på den type ting, men det var første uka, alle var litt usikre.

- Også var det litt press fra TV 2 på at jeg måtte bestemme meg, de ville vite det i forkant av tvekampen, innrømmer Lorenz - men vil ikke si hvem han kunne tenkt seg å ha valgt i stedet for Hagen.

Koffert fremfor kyr

Bærer du nag til Frode som valgte deg som førstekjempe såpass tidlig?

- Neineinei, greia var at vi var en så fin gjeng, det var ingen syndebukk å velge ut. Jeg synes det var et rettferdig valg, for jeg innrømmer gjerne at jeg var det svakeste leddet. Men jeg synes ikke det var et bra valg, han kunne ha fått ut en sterkere konkurrent enn meg, påpeker han videre.

VANT: Hans Olav Hagen slo Lloyd i sleggetvekampen, og fikk være med videre i «Farmen». Foto: Pressefoto TV 2
VANT: Hans Olav Hagen slo Lloyd i sleggetvekampen, og fikk være med videre i «Farmen». Foto: Pressefoto TV 2 Vis mer

Lorenz, som har bodd i London og som stort sett reiser med hotellrom og koffert som sitt hjem, understreker at han ikke syntes det var bittert å tape mot Hans Olav Hagen.

- Jeg var faktisk veldig blid da han vant. Jeg følte at han fortjente plassen mer, og jeg tror aldri jeg kunne ha kommet til topps uansett, forklarer han.

- Hva synes du om å bli fremstilt som en fyr uten noe særlig kunnskap på TV-skjermen?

- Jeg er storfornøyd med måten jeg ble fremstilt på. Har man ikke peiling, så har man ikke peiling. Det er sikkert noe av grunnen til at de valgte meg ut også, sier Lloyd Lorenz til Seoghør.no

«Farmen» sendes på TV 2 mandager, tirsdager og søndager klokken 21.40.

LES OGSÅ: Rømte fra fotografene for å møte ny flørt