- Jeg var det svakeste leddet

Men den utslåtte «Farmen»-deltakeren Lloyd Lorenz angrer litt på valget av andrekjempe.

RØK UT: Lloyd Lorenz, selverklært bygutt til tusen, ble førstemann som røk ut av årets sesong av TV 2-programmet «Farmen». Han måtte se seg slått i sleggekast mot andrekjempe Hans Olav Hagen. Foto: Pressefoto TV 2
RØK UT: Lloyd Lorenz, selverklært bygutt til tusen, ble førstemann som røk ut av årets sesong av TV 2-programmet «Farmen». Han måtte se seg slått i sleggekast mot andrekjempe Hans Olav Hagen. Foto: Pressefoto TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Farmen» på TV 2 fikk man se at det var Lloyd Lorenz (21) fra Trondheim som ble førstemann til å reise hjem fra realitykonkurransen.

Etter å ha blitt valgt til førstekjempe av storbonde Frode Fagermo (40) i onsdagens episode, måtte Lorenz nemlig møte Hans Olav Hagen (45) til tvekamp i slegge. Og dét gikk altså ikke så bra.

- Det var første gang jeg tok på en slegge i det hele tatt. Men jeg syns jeg gjorde det helt greit, jeg var vel bare én pinne bak Hans Olav, sier Lloyd Lorenz til Seoghør.no.

Den muntre 21-åringen, som til daglig jobber som promotør i reklamebyrå, understreker at han ikke angrer på noe spesielt fra oppholdet på «Farmen»-gården, med unntak av én ting.

- Jeg angrer kanskje litt på valget av andrekjempe. Jeg valgte jo en som har mye peiling på den type ting, men det var første uka, alle var litt usikre.

- Også var det litt press fra TV 2 på at jeg måtte bestemme meg, de ville vite det i forkant av tvekampen, innrømmer Lorenz - men vil ikke si hvem han kunne tenkt seg å ha valgt i stedet for Hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer