TUNG TID: Keisha Buchanan innrømmer at hun var deprimert etter bruddet med gruppa Sugababes. Foto: All Over Press
TUNG TID: Keisha Buchanan innrømmer at hun var deprimert etter bruddet med gruppa Sugababes. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var deprimert

Nå snakker stjernen ut om den vonde tiden.

SEHER.NO: I september ble det klart at siste gjenværende originalmedlem i gruppa "Sugababes", Keisha Buchanan, måtte forlate trioen.

Nå snakker hun ut om den vonde tiden.

- Det er ingen vonde følelser mellom meg og jentene nå. Det er på tide å komme seg videre. Jeg vil ikke gråte mer. Vi klarte rett og slett ikke å jobbe med hverandre - vi var ikke glade, Heidi og meg. Jeg var deprimert. Man skal ikke være nødt til å gå på eggeskall når man er på jobb, sier stjernen ifølge Female First.

Hun hevder hun er over det verste nå, men at de siste par månedene har vært spesielt tunge for 25-åringen.

- Jeg har grått så mange tårer, men jeg er over det verste. Jeg tror faktisk at jeg har blitt en sterkere person av dette. Jentene er vennene mine, og jeg ønsker de bare det beste i tiden som kommer.

I tiden etter bruddet med gruppa, har Keisha fått mye støtte fra tidligere sanger i gruppa, Mutya Buena. Nå satser Keisha på sin egen solokarriere.

- Mutya har vært veldig støttende. Det har vært godt å snakke med henne. Nå fokuserer jeg på solokarriere og min nye "look".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg er ingen bitch!